Connect with us

Emisiuni

La Stand-Up Revolution, Teo provoacă la duel perechi surprinzătoare de concurenți

Duminică urmează prima semifinală.

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

În weekend, telespectatorii au stand-up și comedie la dublu. Concurenții de la Stand-Up Revolution, singura emisiune televizată de stand-up din România, se apropie cu pași mari de cele mai aprige bătălii comice în cursa pentru marele premiu de 20.000 de euro. Sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, concurenții din echipa lui Teo vor trece prin etapa duelurilor, iar duminică urmează prima semifinală, care va aduce înfruntări între concurenți din echipe diferite.

După ce Vio, Costel și Dan Badea s-au confruntat cu emoțiile battle-urilor în urma cărora fiecare a rămas cu câte 5 semifinalisti, cel care încheie această etapă a show-ului este Teo. Juratul Stand-Up Revolution vine cu o serie de surprize sâmbăta asta, provocând la duel concurenți începători într-ale stand-up-ului cu competitori experimentați sau adversari din generații diferite. Unul dintre momentele de atracție ale serii este duelul dintre doi performeri cunoscuți publicului iubitor de stand-up: Teo Ioniță, cel mai tânăr comediant din țara noastră, și Dan Țuțu, dublu finalist iUmor. În vârstă de 19 ani, Teo și-a descoperit pasiunea pentru stand-up comedy la doar 13 ani.

De partea cealaltă, Țuțu are 52 de ani și face stand-up de șapte ani. „E o provocare să mă duelez cu un tânăr, care face chestia asta de la 18 ani, în condițiile în care eu, când aveam vârsta lui, plecam militar.”, a comentat Dan Țuțu. „Când m-am uitat la echipa mea, primul duel pe care l-am văzut a fost Teo Ioniță cu Dan Țuțu și abia după aceea am văzut cum aranjez restul duelurilor. Pentru că n-am putut să rezist. Am vrut să văd acest schimb de generații, să văd cel mai tânăr cu cel mai în vârstă om din concurs”, a comentat Teo.

Cine va avea cel mai apreciat număr de stand-up, telespectatorii vor vedea sâmbăta aceasta, la Stand-Up Revolution, de la 20:00, la Antena 1. Iar duminică, tensiunea crește, întrucât competiţia umoristică se va da între concurenți din echipe diferite în prima semifinală de la Stand-Up Revolution.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending