Connect with us

Reality Show

La Supernanny, părinții pot afla cum să abordeze doi copii energici

Published

on

Foto Credit: Prima TV

            Sâmbătă, la Prima TV de la ora 20.00, la Supernanny, părinții vor afla cum să abordeze doi copii energici pentru care nu există reguli. Telespectatorii vor învăța cum poți avea un copil cu care te înțelegi ușor. Ora de masă e presărată cu refuzuri și țipete, în loc să fie un moment de conectare în familie ? Află cum poți transforma un prânz din stres și negocieri, într-un picnic relaxant, sâmbătă la Supernanny, la Prima TV.   

 

 

În această săptămână, Supernanny este chemată în Cartierul Francez din București, să ajute o mamă din Republica Moldova și un tată francez. Motivele ? Prichindeii acestui cuplu, Manu (5 ani) și Theo (2 ani și 4 luni), imposibil de stăpânit câtă vreme rutina familiei pare străină de reguli și, mai mult decât atât, părinții nu știu să facă echipă în relația cu copiii.

 

În perioada de observare, expertul în parenting al emisiunii, Urania Cremene, constată că are de-a face cu un caz întâlnit frecvent în multe familii. Mama (Tatiana) și tatăl (Nicolas), deși au aceleași bune intenții cu juniorii lor, nu sunt pe aceeași lungime de undă în privința mijloacelor prin care să-și atingă scopul. Așa stând lucrurile, sunt lesne de explicat mofturile, țipetele, rezistența aproape continuă din partea lui Manu și Theo, indiferent că este vorba despre masa în familie, programul de televizor ori pregătirile pentru o ieșire în aer liber.

 

Din fericire, Urania va găsi soluții și de această dată. Iar cea mai importantă dintre ele ține de faptul că, pentru o relație normală cu copiii, părinții trebuie să fie mereu la unison și să nu cedeze atunci când cei mici sunt reticenți la schimbările în bine. Urmăriți sâmbătă, 24 aprilie, de la 20:00, un nou episod Supernanny plin de învățăminte la Prima TV.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending