miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniLa TVR 2, „Puternici, împreună” - o emisiune cu şi despre familie

  La TVR 2, „Puternici, împreună” – o emisiune cu şi despre familie

  „Ce faci când cineva drag nu se mai poate îngriji singur şi trebuie să-l duci într-un centru?” sau „Cum te descurci când ai un copil cu rezultate excepţionale într-un domeniu şi nu te ajută nimeni să-l duci spre performanţă?” sunt întrebări la care, din 23 octombrie, telespectatorii TVR 2 vor găsi răspunsul în emisiunea „Puternici, împreună”, un format care pune faţă în faţă oameni obişnuiţi şi personalităţi publice, care au trecut prin experienţe de viaţă asemănătoare.

  De luni până joi, de la ora 20:00, la TVR 2, „Puternici, împreună” va pune în discuție şi va căuta soluţii pentru aspecte ale vieții de familie variate, începând cu relația în cuplu, alegerea partenerului de viață sau creșterea și educarea copiilor, până la probleme de boală sau alegerea unei cariere.

  Liana Stanciu, gazda emisiunii, va aduce în discuţie, alături invitaţi şi specialişti, teme precum sacrificiul pentru familie, îngrijirea persoanelor bolnave sau cu handicap sau eforturile financiare depuse pentru ca un copil să facă performanţă. La „Puternici, împreună”, telespectatorii se pot regăsi în poveştile enunţate şi au posibilitatea să-şi prezinte propriile experienţe şi soluţii identificate, astfel încât, împreună, să devenim o comunitate puternică. Permanent în platou se vor afla specialiştii Gelu Duminică, sociolog, Cătălina Hetel, psihoterapeut şi Ştefan Ruxanda, actor, regizor şi life coach. Producătorul emisiunii, Liana Damian.

  „Puternici, împreună” este locul în care încercăm să îi ajutăm pe semenii noştri care se întâlnesc în viaţă cu situaţii dificile. Să răspundem, de exemplu, la întrebări precum „Ce poţi face când ai de luptat cu o boală sau un handicap?”. Cu ajutorul specialiştilor şi al unor persoane cu notorietate care au trecut, sau chiar trec în acest moment prin situaţii similare, încercăm să scoatem la suprafaţă toate aspectele şi să găsim soluţii, pentru că, în faţa unor încercări dificile suntem cu toţii la fel. Telespectatorii noştri pot oricând să devina invitaţi şi să ne povestească despre experienţa lor cu astfel de probleme. Nu rataţi întâlnirea cu emisiunea „Puternici, împreună”, de luni până joi, de la ora 20:00, la TVR 2”, a spus Liana Stanciu.

  Cea mai recentă emisiune TVR 2 aduce faţă în faţă o familie din rândul oamenilor obişnuiţi şi o vedetă, o personalitate din lumea artistică, sportivă etc. Familia invitată expune în faţa telespectatorilor problema cu care se confruntă, situaţii pe care le poţi întâmpina indiferent de clasa socială, pregătire profesională sau sex. Emisiunea „Puternici, împreună” este și un bun prilej ca publicul să descopere vedetele preferate şi problemele pe care le întâmpină în viaţa personală. Printre vedetele invitate, Daniela Gyorfi, care va vorbi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a fi alături de mama sa bolnavă, Mihai Neşu şi dificultăţile pe care le întâmpină în România persoanele cu dizabilităţi, Oana Roman, despre experienţa de a fi condamnată pentru că şi-a dus mama la azil, sau răspunsul dat de Tavi Colen, de profesie medic veterinar şi avocat, la întrebarea „Muncim pentru bani sau alegem vocaţia?”.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente