Connect with us

Emisiuni

La TVR 2, sărbători cu programe speciale pentru întreaga familie

Avatar

Published

on

Emisiuni de divertisment, ediţii speciale „Câştigă România!”, alături de vedete consacrate, colinde şi spectacole de circ se regăsesc printre programele de Crăciun de la TVR 2. Telespectatorii „Drag de România mea” sunt invitaţi să urmărească concertul aniversar susţinut de Paul Surugiu Fuego la Sala Palatului. Celebra serie a „Jandarmilor” şi „O viață minunată”, filmul de Crăciun din 1946 în regia lui Frank Capra, votat pe locul 11 în lista celor mai bune 100 de filme ale lumii, se numără şi ele în oferta zilelor de sărbătoare.

 

În Ajun de Crăciun, ediţii speciale „Oanapp” şi ”În direct cu viaţa”. Marţi, 24 decembrie, de la ora 15:00, Oana Mareş îi invită în direct, pentru o analiză de sfârşit de an, pe Dragoş Săbăreanu (designer de obiect), actorul Mihai Bobonete şi Amalia Năstase (publicitar). De la ora 17:40, Liana Stanciu va discuta în ediţia specială „În direct cu viaţa” despre tradiţii şi obiceiuri, alături de directoarea Muzeului Satului “Dimitrie Gusti” din București, conf. dr. Paulina Popoiu. De la Răzvan Exarhu, telespectatorii TVR 2 vor afla care sunt meniurile de sărbătoare, iar Petru Călinescu, alături de trupa New Vegas, va asigura muzica. La „În direct cu viaţa” vin pe 26 decembrie, de la ora 17:40, în a doua zi de Crăciun, artiştii Adrian Daminescu, Alexandru Arşinel şi Luminiţa Anghel.

 

„Câştigă România!” aduce, marţi, 24 decembrie, de la ora 20:00, o ediţie de poveste. Virgil Ianţu îi invită în concurs pe Sore, Paul Ipate şi Octavian Strunilă, iar vedetele se vor „duela” în cunoştinţe de cultură generală pentru a ajuta 60 de copii cu situaţie materială grea. În ediţia specială „Câştigă România!”, copiii vor primi jocuri quizz despre ţara noastră şi saci cu dulciuri.

„Am răspuns cu plăcere invitaţiei. În primul rând pentru că este singurul concurs de cultură generală şi în al doilea rând pentru că este prezentată de un bun prieten, Virgil Ianţu. Atmosfera a fost extraordinară, iar alături de Paul Ipate şi Octavian Strunilă m-am simţit ca „în sufrageria lui Virgil”. Copiii au fost minunaţi şi deschişi şi, când ştiau răspunsul la întrebare, ne „suflau”. Mă bucur că prin gestul meu am putut să fac câţiva copii fericiţi”, a spus Sore.

 

În seara de Ajun, de la ora 21:10, Iuliana Marciuc ne întâmpină la „Destine ca-n filme” cu muzică bună, într-o atmosferă de famile.  Îi vom revedea pe mulţi dintre eroii acestui sezon, iar Moş Crăciun (Cristian Roman, de la “Taxiul cu Bomboane”), elfii şi spiriduşii (copiii corurilor conduse de Adina Sima (Musicanto) şi Cristina Manoliu) îi vor aştepta cu daruri. Printre invitaţii Iulianei Marciuc: Lorelai Moșneguțu, Bogdana şi Robert  Dorodici, Adelina Toncean, Anca Nistor etc. Artistul Alin Gherghişan va cânta melodii de sezon, alături de copiii din spectacolul „Nepoţii lui Tănase”.

 

Ca în fiecare an, TVR 2 respectă tradiţia de a transmite mesajul  Papei adresat „Cetăţii şi Lumii”. În Ajunul Crăciunului (marţi, 24 decembrie), de la ora 22.30, emisiunea Credo dedică o ediție specială sărbătorii Naşterii Domnului. Cu acest prilej, telespectatorii vor putea urmări în transmisiune directă Vigilia di Natale şi Liturghia pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc le oficiază în Basilica Sfântului Petru de la Vatican.

În ziua de Crăciun, de la ora 12.40, sub acelaşi generic, TVR 2 va transmite în direct din Piața San Pietro de la Vatican ceremonia Urbi et Orbi – mesajul şi binecuvântarea Papei Francisc.

 

De Crăciun, concert aniversar Paul Surugiu-Fuego, de la ora 16:00! Pe 25 decembrie, la TVR 2 veți putea urmări integral concertul aniversar susţinut de Paul Surugiu-Fuego la Sala Palatului. Artistul a împlinit anul acesta 25 de ani de carieră pe care i-a celebrat într-un super spectacol. Concertul va fi captivant, o trecere prin mai multe tablouri artistice, cu șlagăre, dar și folclor autentic. Acompaniat de Orchestra Fraților Advahov din Chișinău, dar și de Angry Band, artistul susţine duete senzaționale alături de Mirabela Dauer, Irina Loghin, Mioara Velicu, Oana Lianu, dar și de Surorile Osoaianu și Nicolae cu Isidor Glib, din Basarabia. Tot în ziua de Crăciun, de la ora 23.35, puteţi urmări Concertul de Crăciun al artistei Claudia Robu, de la Opera Română.

 

Vineri, 27 decembrie, de la ora 17:10, TVR 2 va difuza spectacolul „Adrian Enache – Concert Tribut marilor artişti”. Alături de band-ul său, Adrian Enache interpretează melodii din repertoriul artiştilor Cornel Fugaru, Aurelian Andreescu, Mădălina Manole, Mihai Constantinescu, Laura Stoica, Gheorghe Dinică etc. „Este un concert pe care l-am susţinut de curând şi care s-a bucurat de un public numeros. Ideea a pornit de la „Duelul pianelor”, unde, în fiecare ediţie aduceam tribut unui mare artist. Proiectul s-a concretizat într-un spectacol după ce, în ultima perioadă showbiz-ul românesc a pierdut artişti de renume. Momentele vor fi cu atât mai emoţionante cu cât în sală s-au aflat membrii ai familiilor celor dispăruţi, iar unii dintre ei chiar au urcat pe scenă pentru a cânta alături de mine”, a spus Adrian Enache.

 

Cele mai frumoase filme se văd tot la TVR2. Din 25 decembrie, de la ora 14.10, nu rataţi ocazia de a revedea seria „Jandarmilor”, unde inegalabilul maestru al comediei franceze, Louis de Funès, joacă unul dintre rolurile sale memorabile, cel al jandarmului Ludovic Cruchot – „Jandarmul din Saint-Tropez” (25 decembrie), „Jandarmul la New York” (26 decembrie), „Jandarmul se însoară” (27 decembrie). Sâmbătă, de la ora 13:10 puteţi urmări filmul „Jandarmul la plimbare”, iar luni (30 decembrie) şi marţi (31 decembrie), de la ora 14:10, vă invităm la „Jandamul şi extratereştri”, respectiv „Jandarmul şi jandarmeriţele”.

Nu vor lipsi nici filmele cu şi despre cea mai frumoasă sărbătoare din an. „O viață minunată” (It’s a Wonderful Life), filmul de Crăciun din 1946 în regia lui Frank Capra, este oferit de Telecinemateca în seara de Crăciun. De la ora 21:10, telespectatorii  pot urmări povestea “The Greatest Gift”, pe care Philip Van Doren Stern a scris-o în 1939. Filmul este considerat ca fiind unul dintre cele mai îndrăgite din cinematografia americană și a devenit o tradiție vizionarea acestuia în timpul sezonului de Crăciun.  Joi, 26 decembrie, de la ora 11:10, avem „Pactul de Crăciun” (SUA, 2014), iar vineri, 27 decembrie, la aceeaşi oră, „E Crăciun în fiecare zi” (SUA, 2006).

Fascinaţia arenei colorate şi a muzicii triumfătoare stârneşte zâmbete telespectatorilor de orice vârstă. Pentru iubitorii circului, TVR 2 va difuza spectacolele „Gala Circului Nikulin” joi, 26 decembrie şi vineri, 27 decembrie, de la ora 11:00.

Comentarii

Emisiuni

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista!

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara a show-ului difuzat la Kanal D

Maine seara, podiumul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” devine, pentru cateva ore un urias studio foto, concurentele vor defila in fata juratilor si a telespectatorilor, reunite prin creativitatea de care vor da dovada, sub tematica acestei editii. Editia de sambata seara a reality-ului, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D, este despre concept, iar acesta se numeste “Cover girl”, sau fata de pe coperta de Revista.

“Cover girl” este pe placul tuturor concurentelor “Bravo, ai stil! Celebrities”, celebritatile asteapta sa primeasca nota maxima pentru stylingul si momentul pe care le va pregati fiecare, iar juratii sunt nerabdatori sa aprecieze stylinguri indraznete.

Extravaganta, explozie de culoare, rafinament, tinute vestimentare curajoase si nonconformiste, toate acestea vor caracteriza momentele puse in scena de concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities”. Desi unele dintre tinere sunt increzatoare in momentele si stylingurile abordate in aceasta editie a show-ului, juratii acorda atentie sportita, pana la cel mai mic detaliu, si vor taxa fiecare derapaj stilistic. Mai mult, avand in vedere ca in acest sezon al emisiunii concurentele pot avea sprijinul stilistilor in conceperea outfiturilor, Catalin Botezatu se declara nemultumit de amploarea bataliei stilistilor concurentelor.

Incercati sa faceti styling, nu sa veniti cu armata de stilisti dupa voi”, anunta juratul, chiar in debutul editiei de maine seara “Bravo, ai stil! Celebrities”.

De pe podiumul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de Revista, celebritatile se intrec in tinute spectaculoase, decoruri surprinzatoare si defilari de catwalk.

Nu ratati editia de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

”Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani”, va spune Andi Moisescu, astăzi, la Românii au talent

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi, de la 20:30, concurenții urcă pe scena talentului pentru a-i convinge pe cei patru jurați că merită să fie văzuți, aplaudați și susținuți să continue să investească timp în pasiunea lor. De la adulți care vor declara: ”Sunt cea mai fericită, aștept acest moment de 20 ani”, la copii care vor spune: ”Simt emoticoane: de emoție, de bucurie, de dragoste”, fiecare va transmite un puternic mesaj și în această ediție.

Unul dintre ”copiii diasporei” revine în țară după mulți ani petrecuți în Spania, decis să transmită un puternic mesaj social din partea celor care au crescut în afara granițelor: ”Destinul m-a scos afară din România, dar nimic n-a scos-o afară din inima mea”. Versurile lui îi vor emoționa pe jurați și-l vor face pe Andi să tragă o concluzie dură: ”Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani”.

Seara va fi completată de ”unul dintre cele mai bune numere de mentalism”, așa cum va afirma Mihai Petre și de un moment muzical care îl va face pe Andi Moisescu să spună că ”a fost un tribut adus creativității”.

Tot în această ediție, Florin Călinescu își va oferi primul golden buzz din acest sezon. Cine îl va convinge pe maestru că merită șansa de a merge direct în semifinale și-l va face să exclame: ”Acordarea acestui golden buzz este o reacție pură de emoție”, aflăm astăzi, de la 20:30, pe PRO TV.

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

PREMIERA: iUMOR, un nou sezon plin de momente si concurenti surprinzatori

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Momente incendiare în cel mai aşteptat show de umor, iUmor, ce revine mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, cu premiera sezonului cu numărul opt. Tk Jiang, concurentul venit tocmai din Singapore, s-a apucat de magia digitală în urmă cu doi ani când în urma unui incident neplăcut în care casa i-a luat foc, a rămas și fără toată recuzita pentru numerele sale de magie.

S-a gândit că are nevoie de ceva nou pentru reîntoarcere sa pe scenă, așa că s-a gândit să transforme totul cu ajutorul tehnologiei. Este pentru prima oară în cele opt sezoane iUmor când pe scenă va fi un număr de magie digitală.

Cheloo este conștient că totul se va rezuma în viitor doar la digital: “Îți mulțumim că ne dai voie să mergem la casele noastre amărâte pline de televizoare analog și frigidere din 1964, cu ideea că umanitatea se îndreaptă către digital cu toate forțele și vom avea magicieni și atunci”. Cum s-a desfãşurat întregul moment pregătit de TK Jiang, telespectatorii vor putea urmări mâine seară, la iUmor, de la 20:00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei şapte câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea), Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea), Irena Boclincă (sezonul al VI-lea) și Mukinka (sezonul al VII-lea).

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0