Connect with us

Emisiuni

La TVR 2, sărbători cu programe speciale pentru întreaga familie

Avatar

Published

on

Emisiuni de divertisment, ediţii speciale „Câştigă România!”, alături de vedete consacrate, colinde şi spectacole de circ se regăsesc printre programele de Crăciun de la TVR 2. Telespectatorii „Drag de România mea” sunt invitaţi să urmărească concertul aniversar susţinut de Paul Surugiu Fuego la Sala Palatului. Celebra serie a „Jandarmilor” şi „O viață minunată”, filmul de Crăciun din 1946 în regia lui Frank Capra, votat pe locul 11 în lista celor mai bune 100 de filme ale lumii, se numără şi ele în oferta zilelor de sărbătoare.

 

În Ajun de Crăciun, ediţii speciale „Oanapp” şi ”În direct cu viaţa”. Marţi, 24 decembrie, de la ora 15:00, Oana Mareş îi invită în direct, pentru o analiză de sfârşit de an, pe Dragoş Săbăreanu (designer de obiect), actorul Mihai Bobonete şi Amalia Năstase (publicitar). De la ora 17:40, Liana Stanciu va discuta în ediţia specială „În direct cu viaţa” despre tradiţii şi obiceiuri, alături de directoarea Muzeului Satului “Dimitrie Gusti” din București, conf. dr. Paulina Popoiu. De la Răzvan Exarhu, telespectatorii TVR 2 vor afla care sunt meniurile de sărbătoare, iar Petru Călinescu, alături de trupa New Vegas, va asigura muzica. La „În direct cu viaţa” vin pe 26 decembrie, de la ora 17:40, în a doua zi de Crăciun, artiştii Adrian Daminescu, Alexandru Arşinel şi Luminiţa Anghel.

 

„Câştigă România!” aduce, marţi, 24 decembrie, de la ora 20:00, o ediţie de poveste. Virgil Ianţu îi invită în concurs pe Sore, Paul Ipate şi Octavian Strunilă, iar vedetele se vor „duela” în cunoştinţe de cultură generală pentru a ajuta 60 de copii cu situaţie materială grea. În ediţia specială „Câştigă România!”, copiii vor primi jocuri quizz despre ţara noastră şi saci cu dulciuri.

„Am răspuns cu plăcere invitaţiei. În primul rând pentru că este singurul concurs de cultură generală şi în al doilea rând pentru că este prezentată de un bun prieten, Virgil Ianţu. Atmosfera a fost extraordinară, iar alături de Paul Ipate şi Octavian Strunilă m-am simţit ca „în sufrageria lui Virgil”. Copiii au fost minunaţi şi deschişi şi, când ştiau răspunsul la întrebare, ne „suflau”. Mă bucur că prin gestul meu am putut să fac câţiva copii fericiţi”, a spus Sore.

 

În seara de Ajun, de la ora 21:10, Iuliana Marciuc ne întâmpină la „Destine ca-n filme” cu muzică bună, într-o atmosferă de famile.  Îi vom revedea pe mulţi dintre eroii acestui sezon, iar Moş Crăciun (Cristian Roman, de la “Taxiul cu Bomboane”), elfii şi spiriduşii (copiii corurilor conduse de Adina Sima (Musicanto) şi Cristina Manoliu) îi vor aştepta cu daruri. Printre invitaţii Iulianei Marciuc: Lorelai Moșneguțu, Bogdana şi Robert  Dorodici, Adelina Toncean, Anca Nistor etc. Artistul Alin Gherghişan va cânta melodii de sezon, alături de copiii din spectacolul „Nepoţii lui Tănase”.

 

Ca în fiecare an, TVR 2 respectă tradiţia de a transmite mesajul  Papei adresat „Cetăţii şi Lumii”. În Ajunul Crăciunului (marţi, 24 decembrie), de la ora 22.30, emisiunea Credo dedică o ediție specială sărbătorii Naşterii Domnului. Cu acest prilej, telespectatorii vor putea urmări în transmisiune directă Vigilia di Natale şi Liturghia pe care Sanctitatea Sa Papa Francisc le oficiază în Basilica Sfântului Petru de la Vatican.

În ziua de Crăciun, de la ora 12.40, sub acelaşi generic, TVR 2 va transmite în direct din Piața San Pietro de la Vatican ceremonia Urbi et Orbi – mesajul şi binecuvântarea Papei Francisc.

 

De Crăciun, concert aniversar Paul Surugiu-Fuego, de la ora 16:00! Pe 25 decembrie, la TVR 2 veți putea urmări integral concertul aniversar susţinut de Paul Surugiu-Fuego la Sala Palatului. Artistul a împlinit anul acesta 25 de ani de carieră pe care i-a celebrat într-un super spectacol. Concertul va fi captivant, o trecere prin mai multe tablouri artistice, cu șlagăre, dar și folclor autentic. Acompaniat de Orchestra Fraților Advahov din Chișinău, dar și de Angry Band, artistul susţine duete senzaționale alături de Mirabela Dauer, Irina Loghin, Mioara Velicu, Oana Lianu, dar și de Surorile Osoaianu și Nicolae cu Isidor Glib, din Basarabia. Tot în ziua de Crăciun, de la ora 23.35, puteţi urmări Concertul de Crăciun al artistei Claudia Robu, de la Opera Română.

 

Vineri, 27 decembrie, de la ora 17:10, TVR 2 va difuza spectacolul „Adrian Enache – Concert Tribut marilor artişti”. Alături de band-ul său, Adrian Enache interpretează melodii din repertoriul artiştilor Cornel Fugaru, Aurelian Andreescu, Mădălina Manole, Mihai Constantinescu, Laura Stoica, Gheorghe Dinică etc. „Este un concert pe care l-am susţinut de curând şi care s-a bucurat de un public numeros. Ideea a pornit de la „Duelul pianelor”, unde, în fiecare ediţie aduceam tribut unui mare artist. Proiectul s-a concretizat într-un spectacol după ce, în ultima perioadă showbiz-ul românesc a pierdut artişti de renume. Momentele vor fi cu atât mai emoţionante cu cât în sală s-au aflat membrii ai familiilor celor dispăruţi, iar unii dintre ei chiar au urcat pe scenă pentru a cânta alături de mine”, a spus Adrian Enache.

 

Cele mai frumoase filme se văd tot la TVR2. Din 25 decembrie, de la ora 14.10, nu rataţi ocazia de a revedea seria „Jandarmilor”, unde inegalabilul maestru al comediei franceze, Louis de Funès, joacă unul dintre rolurile sale memorabile, cel al jandarmului Ludovic Cruchot – „Jandarmul din Saint-Tropez” (25 decembrie), „Jandarmul la New York” (26 decembrie), „Jandarmul se însoară” (27 decembrie). Sâmbătă, de la ora 13:10 puteţi urmări filmul „Jandarmul la plimbare”, iar luni (30 decembrie) şi marţi (31 decembrie), de la ora 14:10, vă invităm la „Jandamul şi extratereştri”, respectiv „Jandarmul şi jandarmeriţele”.

Nu vor lipsi nici filmele cu şi despre cea mai frumoasă sărbătoare din an. „O viață minunată” (It’s a Wonderful Life), filmul de Crăciun din 1946 în regia lui Frank Capra, este oferit de Telecinemateca în seara de Crăciun. De la ora 21:10, telespectatorii  pot urmări povestea “The Greatest Gift”, pe care Philip Van Doren Stern a scris-o în 1939. Filmul este considerat ca fiind unul dintre cele mai îndrăgite din cinematografia americană și a devenit o tradiție vizionarea acestuia în timpul sezonului de Crăciun.  Joi, 26 decembrie, de la ora 11:10, avem „Pactul de Crăciun” (SUA, 2014), iar vineri, 27 decembrie, la aceeaşi oră, „E Crăciun în fiecare zi” (SUA, 2006).

Fascinaţia arenei colorate şi a muzicii triumfătoare stârneşte zâmbete telespectatorilor de orice vârstă. Pentru iubitorii circului, TVR 2 va difuza spectacolele „Gala Circului Nikulin” joi, 26 decembrie şi vineri, 27 decembrie, de la ora 11:00.

Comentarii

Emisiuni

ROMANII AU TALENT, lider de audienta cu un golden buzz de 10

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

”Un copil perfect” a reușit să obțină cel de-al zecelea golden buzz în sezonul de #un10perfect!

 

Și în cea de-a noua ediție a sezonului, concurenții le-au demonstrat juraților că pasiunea lor îi poate ghida spre cele mai înalte scene. Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre, Florin Călinescu s-au bucurat de fiecare moment și le-au oferit celor care au venit în fața lor unele dintre cele mai frumoase comentarii: ”Ce partitură grea, ești impecabilă, ai tot ce trebuie să fii pe scenă”, ”Mi-a plăcut expresivitatea ta, mi-a adus aminte de o meserie dificilă: mim”, ”M-ai fascinat!”.

 

Siena Vușcan, o puștoaică de 10 ani, născută în America, crescută la Cluj și care a petrecut ultimii 5 ani în China, a fost minunea serii. ”Îmi place să urc pe scenă, îmi plac luminile, oamenii care mă ascultă”, a declarat Siena. Și acest lucru s-a văzut din prima secundă în care a început să cânte, iar Andra nu a stat pe gânduri – a apăsat ultimul golden buzz din acest sezon. Laudele nu au contenit pentru mica artistă: ”Atâta lumină, atâta talent în ceea ce face”, a spus Florin Călinescu, completat de Mihai Petre: ”O minune, un copil perfect”.

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.8 puncte de rating și 43.3% share, cifre de peste 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 3.3 puncte de rating și 9% share.

 

Peste 3.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:50, peste 4 milioane de români au fost cu ochii pe noua ediție a show-ului.

 

Assa Dance, Olivia Alexandru, Chișinău Youth Orchestra, George Goia, Rebecca Bumputu și Barnabas Magyar, Trupa de balet ”Ovidiu Danci”, Simona Bucur, Flux-Street Workout, Scarface, Anna Valfsson și Slava Ruza, Ioan Deaconu și Frederick Ion van Staden sunt concurenții care au obținut 3 sau 4 de DA și calificarea în următoarea etapă.

 

”Orice om ar trebui să-și urmeze pasiunea, să facă ceva pentru sufletul lui”, a spus Mihai Petre la finalul unui număr. Vinerea viitoare, de la 20:30, Românii au talent rămâne locul de întâlnire al celor care sunt deciși să-și arate pasiunea în fața telespectatorilor!

 

Românii au talent – #un10perfect

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Vineri seara, concurenții își spun poveștile de viață, prin momentele pregătite, pe scena Românii au talent!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vineri, de la 20:30, scena Românii au talent va fi din nou locul de întâlnire al concurenților cu visuri mari și ani de muncă și așteptare în spate. Unii dintre ei își vor dori să demonstreze că au depășit problemele pe care le-au avut: ”Am fost marginalizat, mă duceam la școală plângând, adormeam la fel”, în timp ce alții își vor propune să fie un exemplu pentru spectatori: ”Vreau să demonstrez că se poate, indiferent de vârstă și să motivez!”. Cu toții vor oferi un spectacol de #un10perfect!

O fostă concurentă Vocea României Junior, finalistă în echipa Innei în urmă cu doi ani, va urca pe scenă cu un mesaj surprinzător: ”Am renunțat la canto pentru școală. Am repetat acasă pentru a mă redescoperi”. Andra o va recunoaște încă de la apariție, însă ce va crede despre prestația ei, aflăm vineri seara.

Și de această dată, tinerii vor demonstra că viitorul le aparține. O concurentă care iubește muzica le va arăta juraților că deși s-a pregătit mereu la pian, pasiunea descoperită de curând, pentru cântat este cea care îi poate aduce succesul. ”Ești impecabilă, ai tot ce trebuie să fii pe scenă”, va declara Andra la finalul momentului!

La 47 de ani, un concurent se va întoarce după 12 ani petrecuți în Spania pentru a arăta tuturor ceea ce a învățat acolo – flamenco! Povestea lui este una emoționantă, la 35 de ani, după un curs de dans, a luat decizia de a se muta în Madrid pentru a fi aproape de flamenco, dansul care-l fascina. Acum visează să revină acasă și să-și deschidă academia lui. Dacă îi va convinge pe jurați, vom descoperi vineri.

Un moment care îi va impresiona pe prezentatori, jurați și toți cei prezenți în sală va obține ultimul golden buzz din acest sezon! Cine va fi și ce alte surprize își vor face loc pe scena talentului, putem vedea vineri, de la 20:30, în cea de-a noua ediție a sezonului 10!

Românii au talent – #un10perfect

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

“Măicuța” Magdalena Chihaia a câștigat a șasea ediție iUmor și merge în finală

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

”Am o curiozitate. Sunt ortodocși în sală?” A fost prima întrebare a Magdalenei Chihaia, o măicuță care a urcat pe scena iUmor și care a reușit să-i șocheze și pe jurați, dar și pe spectatori.

Dacă la început a uimit prin inocența ei, ulterior, sora Magdalena s-a dezbrăcat de tot. Și de smerenie, și de haine.

”Unii oameni spun că Dumnezeu îi iubește pe cei care merg la biserică. Dumnezeu îi iubește pe cei care stau la coadă la Sfânta Parascheva. Am fost și eu o femeie civilă cândva. Când m-a atins prima dată un bărbat mi-am dat seama că se pot face multe. Prima dată m-am rugat să termine mai repede. Apoi mi-am dat seama că bărbații n-au nevoie de rugăciuni pentru asta.”, a spus ea.

Iar șirul declarațiilor a continuat, spre deliciul juraților, care au fost șocați să o vadă…aproape dezvbrăcată.
https://www.youtube.com/watch?v=K3M5yUTENNE

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0