Lacrimi și probe surprinzătoare în semifinala Chefi la cuțite - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Lacrimi și probe surprinzătoare în semifinala Chefi la cuțite

Published

on

În această seară de la ora 20.30, Antena 1 difuzează semifinala Chefi la cuțite. Fără precedent în toate cele 7 sezoane de până acum, chefii vor avea fiecare câte 3 concurenți care se vor lupta pentru dreptul de a ocupa un loc în marea finală.

 

 

Această egalitate va pune și mai multe paie pe focul orgoliilor, iar tensiunea va atinge cote de neimaginat. Semifinala va avea 3 probe de foc, una mai surprinzătoare decât cealaltă. Concurenții vor fi copleșiți de emoții, astfel încât la un moment dat abia mai pot găti din cauza lacrimilor. Juriul va fi şi el unul special în acest moment al concursului, format din comedianți și actori de comedie. Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu sunt cei care vor decide finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 8.

 

Diseară de la 20.30 intră în luptă Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea, Cătălin  Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending