Connect with us

ALL MEDIA

Lady GaGa, în topul celor mai influenţi oameni, alături de Bill Clinton şi Didier Drogba

Published

on

 

Time, cea mai cunoscută revistă din Statele Unite ale Americii, a întocmit lista celor mai influenţi 100 de oameni din lume în 2010, pe baza performanţelor acestora în domeniile în care acţionează.

Lista adună personalităţi politice, şefi de state, sportivi, artişti, scriitori şi oratori, iar Lady GaGa a fost nominalizată de către Cindy Lauper drept cea mai influentă artistă din industria muzicală.

“Am auzit pentru prima dată de Lady GaGa prin intermediul unui prieten comun. Vorbea de ea în continuu. Apoi am ascultat muzica ei şi m-am gândit: Oau, îmi place puştoaica asta!”, a argumentat cântăreaţa premiată cu un Grammy şi un premiu Emmy.

“Jobul unui artist este să surpindă lumea, fie prin vorbe, sunete, versuri sau melodii, aşa cum este ea în momentul respectiv. Muzica lui Lady GaGa prezintă perfect lumea în care trăim. Azi mergi în cluburi şi te întrebi cine sunt copiii ăştia de merg în cluburi. Niciunul nu pare să aibă un job. Cum îşi permit să meargă acolo? Piesa ei, ‘Beautiful, Dirty, Rich’, explică exact asta. Versurile lui Lady GaGa sunt întotdeauna la obiect. Majoritatea pieselor de la radio sunt mediocre, dar GaGa îşi prezintă ideile într-un mod foarte sofisticat.”, şi-a argumentat Cindy alegerea.

Pe lângă Lady GaGa, şi Robert Pattinson, Oprah, Taylor Swift, Elton John, Ricky Gervais sau James Cameron se mai află în topul celor mai influenţi artişti din lume ai anului trecut. Atacantul echipei Chelsea, Didier Drogba, a fost nominalizat la categoria Eroi, alături de fostul preşedinte american, Bill Clinton, Jet Li şi tenismena Serena Williams.

Sursa: MTV

Foto credit: colorlines.com

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending