Connect with us

Spectacole

LAMBRETTA’S 70th ANNIVERSARY: Special host, Dezbrăcatu’, va da ture printre invitați și va alimenta petrecerea cu voie bună!

Published

on

Reclame

Joi, 18 mai 2017, ora 19:00, magazinul THE RETRO SHOP dă startul weekend-ului aniversar LAMBRETTA! Timp de patru zile, între 18-21 mai, vom sărbători 70 de ani de la apariția primului scuter Lambretta, cu un festin italiano-românesc, la care vor participa importanți oaspeți din străinătate și din țară, dar și cunoscuți jurnaliști, bloggeri și influenceri din zona lifestyle.

 

Taste the freedom! Ride a scooter!

 

Te invităm într-o călătorie printre anii de odinioară! Anii în care totul mergea ca pe roate! Pe două roate! Anii în care libertatea avea gust, iar timpul nu intra așa de rău în sac. Anii în care oamenii nu petreceau ore în șir blocați în labirintul urban. Anii în care timpul dedicat propriei persoane, familiei sau celor dragi era mai generos. Anii la care ne-ntoarcem iar și iar. Anii retro! Vino să sărbătorim scuterul și patria care a dat naștere libertății de mișcare: ITALIA!

Permite-ți o seară Dolce far niente, la magazinul The Retro Shop, din B-dul Ion Mihache nr 208, joi, 18 mai, de la ora 19:00.

 

Un scuter clasic, stilat, cu poveste superbă, cum este Lambretta, trebuie udat cum se cuvine!

Te invităm să guști din tradiția italienească, dar și cea românească. Ne vom delecta cu aperitive italienești cu trufe, de La Bottega Del Tartufo, și pizza de la Puro & Bio Romania, vom ciocni câteva pahare cu vinuri italienești Vino Via Wine, dar și românești, foarte atent selecționate de către AZOC STAR Bag in box și ne vom îndulci cu gelato italiano Puro & Bio Romania!

 

Give me fuel, give me fire!

 

 Special host, DEZBRĂCATU’ (Codruț Kergheş), va da ture printre invitați și va alimenta petrecerea cu voie bună!

 

 Toate vor merge ca unse!

Seara va fi condimentată cu o paradă de modă pe scutere. Domnișoare îmbrăcate în stilul retro și pin up vor încânta ochii invitaților. Vom alege Miss Lambretta, iar doamnele și domnișoarele care nu vor avea timp să își aranjeze părul înainte de eveniment, vor fi răsfățate cu retro hairstyles la colțul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera București.

Cea mai sexy retro lady, dar și cel mai atrăgător domn vor fi premiați cu câte un ceas Lambretta, oferit de magazinul Ceas Boutique București.

Niciun oaspete nu va pleca nepremiat sau necadorisit! Invitații iși vor putea încerca șansele la Roata Norocului, care va fi special amenajată în seara evenimentului.

 

 

LAMBRETTA’S GRAND PRIX- marea tombolă!
La finalul serii se va da un MARE PREMIU, în valoare de 10.999 lei: O BICICLETĂ ELECTRICĂ vintage, HABANA WHITE de la ITALJET. Câștigătorul va fi extras din urna special amenajată de magazinul The Retro Shop, pentru toți clienții care fac cumpărături în magazin, în perioada 26 aprilie- 21 mai.

Advertisement

 

Gustă libertatea și alătură-te revoluției scuterelor!

Vino pe două picioare și pleacă… pe două roți!

 

 

Finaliștii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 vor fi anuțați în cadrul celui mai mare eveniment media al verii RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending