Connect with us

ALL MEDIA

Lampa cu led, gadget-ul preferat al pasionaților de vlogging și nu numai

Published

on

 

Suntem în pas cu vremurile moderne și cu tehnologia zilelor noastre. Vlogging-ul este parte din strategiile de promovare sau un stil de viață al celor care au ceva de spus și spun bine. Tinerii, adolescenții mai ales, sunt atrași maxim de idee. În branșă intră cine vrea și rămâne cine poate pentru că ai nevoie de reacția publicului, de susținerea acestuia. Așadar faci tot posibilul să rămâi în top. Printre altele ai nevoie de gadget-uri utile, cum este și lampa led de la Stifler.

Lumina, atunci când înregistrezi sau transmiți live, este mai importantă decât ai crede. Desigur că producătorii au venit rapid și cu soluția, în prezența unei lămpi interesante – compactă, practică. O vei găsi la Stifler la prețuri de senzație. Să descoperim însă și ce avantaje îți oferă această lampă, pentru că nu este una clasică, banală, ca oricare din comerț.

Lampa de tip inel, cu leduri

Concepută pentru cei care își doresc foto și video impecabile, o astfel de lampă este mai practică decât crezi. Îți permite să folosești telefonul, situat strategic într-un suport din mijlocul lămpii. Circulară fiind, aceasta emite lumină pe o suprafață mai mare, ceea ce îți permite să te bucuri de cadre ample. Specialiștii o numesc indispensabilă în saloane, studiouri, având în vedere că este utilă pentru make up, ședințele de prezentare, pentru shooting-uri profi, pentru transmisii live, printre altele.

Nu, blițul nu este o lumină bună și iată de ce: pe față blițul de la telefon este o lumină dură. La makeup dorești să accentuezi tehnica aplicată care scoate în evidență trăsăturile frumoase ale chipului, deci un mod estetic de a prezenta frumosul. Lumina trebuie să fie ea și prietenoasă.

Altfel spus, lampa în cauză îți permite să fii multifuncțional, să foloseșți telefonul în același timp având și gadget-ul ideal pentru a lumina, precum într-un studio profi. În plus, poți folosi smartphone-ul din dotare fără husă, fără teama mâinii care tremură sau a atenției pe care ți-o îndrepți spre ce ai de făcut, nu asupra siguranței cu care ții telefonul în mână.

Dimensiunea care ți se potrivește

Lampa cu led de la Stifler vine în 3 variante de diametru. Pentru mai multă mobilitate, dacă asta este ceea ce ai nevoie, optează pentru cea mai mică dimensiune, ce efectiv se atașează pe telefon. 3 opțiuni de iluminat, se încarcă la USB și este compatibilă cu orice dispozitiv – telefon, tabletă, pc.

În varianta cu trepied, lampa poate fi ajustată la unghiul de care ai nevoie. Nu vei reuși niciodată să ajungi la un rezultat profi dacă nu ai tot ce îți trebuie: pricepere, adică și cunoștințe de fotografiere sau tehnică de a te afișa pe sticlă, de a crea un makeup sau în funcție de motivul pentru care folosește lampa în cauza, produse de calitate și lumina perfectă.

Iată o altă diferență: după o ședință de makeup tot ce își poate dori modelul, dar și stilistul este să fotografieze munca sa. Un fundal nepotrivit, o lumină în fundal, subiectul prea departe de lumină sunt detalii care umbresc rezultatul, care fac ca machiajul să își piardă din intensitate. Soluția? Lampa cu led plasată fie în fața modelului, fie direct pe telefon în varianta de a crea un selfie.

Stifler îți dă motive să faci vlogging de calitate

Știi prea bine că ai nevoie de protecție pentru telefon, sursa ta de contact cu publicul căreia i te adresezi. Vei găsi husele de la Stifler potrivite, în culori funky sau dimpotrivă stiluri potolite, culori trendy sau accesorii de tip huse dintre cele mai simple, din silicon. Bateriile externe pentru a nu rămâne niciodată fără sursă de energie, precum și alte accesorii care să îți facă sesiunile de live unele perfecte sunt de asemenea parte din oferta Stifler.

Avantaje: imagine de calitate, clară, fotografii pe măsură. Nu mai ai nevoie de filtre sau alte instalări de programe pentru a retușa, dacă ai stabilitate la telefon, dacă ai lumina perfectă și unghiul ales bine. Accesoriile de la Stifler sunt așadar o recomandare.

Selecția de gadget-uri este una premium, întocmai pentru că Stifler și-a făcut loc pe piață prin calitatea premium a produselor. Descoperă oferta lor în cadrul paginii oficiale.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

TVR 1 și TVR 2 vor emite în sistem High Definition

Published

on

 

Televiziunea publică a investit în modernizarea tehnicii de televiziune şi a infrastructurii

  • Emisiuni informative, documentare, filme, producţii de sport şi divertisment vor fi disponibile în format HD, la o calitate vizuală de excepţie

 

Canalele TVR 1 şi TVR 2 ale Televiziunii Române vor emite, din 3 noiembrie 2019, integral, în format High Definition (HD).

„TVR face paşi importanţi către viitorul industriei TV. Tranziţia completă a canalelor TVR 1 şi TVR 2 la emisia de înaltă definiţie este o etapă firească în evoluţia televiziunii publice, rezultat al investiţiilor din ultimii ani în tehnică şi în infrastructură”, a declarat Doina Gradea, Preşedinte-Director General al SRTv. „Telespectatorii vor putea urmări programele favorite – de la emisiuni informative şi sportive, până la documentare, divertisment, filme şi seriale – la o calitate vizuală de excepţie”, adaugă Doina Gradea.

Emisia canalelor TVR 1 şi TVR 2 în format HD, de înaltă definiţie, a fost precedată de un amplu proces de retehnologizare a Televiziunii Române, la standarde HD, atât la nivelul infrastructurii, cât şi al sistemului și a echipamentelor de producție.

TVR a modernizat, printre altele, serverele de emisie, simultan cu schimbarea camerelor de filmare, a stațiilor de editare video și de post-procesare, a crescut capacitatea de stocare a sistemului digital de producție a programelor informative şi a echipat două studiouri – unul virtual şi unul multifuncţional – astfel încât telespectatorii să beneficieze de cea mai bună experienţă High Definition.

 

Procesul de modernizare şi investiţiile în tehnica de televiziune au vizat şi studiourile teritoriale ale TVR care produc conţinut relevant pentru grilele TVR 1 şi TVR 2.

Canalele TVR 1 HD şi TVR 2 HD vor putea fi recepţionate în sistem digital terestru, la nivel naţional (DVBT2); prin satelit, în pachetul emis de SRTv; precum şi în sistem digital, la toţi operatorii de cablu din România.

Trecerea canalelor TVR 1 şi TVR 2 la formatul High Definition este o etapă importantă în istoria televiziunii publice, unul dintre obiectivele actualului management fiind trecerea la HD şi a celorlalte canale ale TVR.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Voteaza-ti acum favoritii la PREMIILE RADAR DE MEDIA 2019

Published

on

 

In perioada 1 sept – 15 nov 2019, va avea loc etapa de votare pentru desemnarea castigatorilor PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2019.

Castigatorii vor fi anuntati in luna noiembrie 2019, in cadrul evenimentului Gala Premiilor Radar de Media 2019, ce va avea loc la Ambasad’Or Events din Otopeni.

CEL MAI BUN SHOW TV DE DIVERTISMENT

View Results

Loading ... Loading ...

CEA MAI BUNĂ EMISIUNE TV

View Results

Loading ... Loading ...

CEA MAI BUNĂ EMISIUNE DE REPORTAJE/ANCHETE/INVESTIGATII/DOCUMENTARE

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUN JURNAL TV DE ȘTIRI

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUN REALITY SHOW TV

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUNĂ EMISIUNE INFORMATIVĂ

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUN SERIAL DIFUZAT DE O TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUN CUPLU DE PREZENTATORI

View Results

Loading ... Loading ...

CEA MAI POPULARA VEDETĂ TV DIN ROMÂNIA

View Results

Loading ... Loading ...

CEA MAI BUNĂ PRODUCȚIE DE RADIO

View Results

Loading ... Loading ...

CEA MAI SEXY VEDETA TV

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI SEXY STAR TV

View Results

Loading ... Loading ...

ARTISTUL ANULUI

View Results

Loading ... Loading ...

MELODIA ANULUI

View Results

Loading ... Loading ...

CEL MAI BUN VLOG

View Results

Loading ... Loading ...

 

Galerie foto si video din editiile anterioare a evenmentelor din seria “Premiile RADAR DE MEDIA” gasiti pe site sau pe Facebook/Youtube/Google.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Ce extensii sunt recomandate în sezonul rece?

Published

on

 

Belher Beauty Bar ține pasul cu noile tendințe

Extensiile de păr sunt deja destul de populare încât toate cele care visau să aibă păr bogat și cu volum își îndeplinesc acest vis fără prea mult efort. Merită însă spus că extensiile de păr trebuie alese corespunzător. Nevoia de îngrijire și montare profesională a extensiilor de păr este un motiv puternic pentru care magazinul de specialitate Belher a deschis și doua Beauty Baruri. Aici regăsim ceva mai mult decât servicii clasice ca la salon. Un răsfăț total pentru păr, atât pentru părul tau, cât și pentru extensiile de păr.

 

Consilierea despre tipuri de extensii sau servicii de întreținere

 

Belher Beauty Bar înseamnă o experiență în materie de îngrijire a părului. Aici schimbările de look sunt ușor de realizat, grație specialiștilor care consiliază fiecare clientă. Serviciile oferite sunt complexe, specifice de salon, dar mai ales sunt specializate pe extensii; tehnicieni cu experiență care vor monta și demonta orice tip de extensii, vor coafa și realiza toate procedurile de întreținere conform tipului de extensii de păr.

Belher Beauty Bar și-a propus să ofere servicii de înaltă calitate, folosind produse pe măsură și ținând cont de ultimele trenduri și tehnici în materie de coafuri. Pot fi realizate împletituri, inclusiv cele cu păr jumbo, tratamente pentru păr precum cel cu botox sau Olaplex, precum și vopsit, balayage, decolorat, vopsit şuviţe, coafuri realizate inclusiv pentru momente speciale – spre exemplu pentru mirese.

 

Tipuri de extensii de păr ce se pot aplica la Belher Beauty Bar

În principiu, orice tip de extensii de păr le poți monta aici. Spre exemplu, cele clip on sunt montate cât mai aproape de baza părului, cu o clamă. Sunt extensii temporare ce nu necesită ajutor specializat, dar poți cere părerea specialistului pentru a ști cum să te descurci pe cont propriu ulterior. În plus, poți opta și pentru servicii de coafat și întreținere a extensiilor sau poți să le vopsești.

În schimb, când vorbim despre extensiile profesionale (sau semipermanente) nu poți să le montezi altfel decât cu ajutorul unei persoane bine instruite. Cele tape on implică o bandă adezivă ca sistem de prindere. La cele cusute lucrurile sunt și mai complicate. Nici cele cu prindere în inel, montare extensii nano-ring sau micro-ring nu este posibil să realizezi procedurile pe cont propriu. Avantajul acestora este că nu implică altă procedură până la 6 săptămâni. În funcție de creșterea părului natural, aceste extensii se vor demonta și reataşa, cu un clește special și inele de mici dimensiuni ce sunt insesizabile. Recomandarea acestor tipuri de extensii este în mod special pentru cele cu păr rar și foarte rar.

În plus, la astfel de produceri extensiile de păr se pot refolosi, însă consumabilele sunt plătite din nou, respectiv inelul de prindere sau bandă adezivă, la extensiile de tip tape-on. La cele cu cheratină există posibilitatea de a recondiționa cheratina, la fiecare șuviță.

Extensiile recomandate

Nu se poate spune că în funcție de sezon există o anumită recomandare. Întreținute corect, la salon, cu produse profesionale, extensiile își păstrează aspectul, luciul și textura ca la început. În sezonul rece este însă nevoie de acordat o importanţă hidratării părului și a extensiilor implicit. Din cauza temperaturilor mai scăzute și a condițiilor meteo mai aspre – frig și vânt intens spre exemplu – părul devine mai uscat și tern. Serviciile de la Belher Beauty Bar pot viza și hidratarea și coafarea părului clientei.

Orice tip de extensii achiziționate de la Belher vin însoțite de certificatul de calitate. Trebuie spus de asemenea că la Belher se regăsesc extensii din păr remy, uman. Se observă și ce diferență face acest lucru – cuticulă intactă, firele de păr au aceeași direcție, cu un luciu natural, cu un aspect perfect natural.

Specialiștii Belher vor recomanda tipul de extensii și de peruci în funcție de preferințele și așteptările fiecărei cliente cu privire la schimbarea de look dorită. Decizia ține cont și de montaj și întreținere, de dorința de a integra extensiile în părul natural pe durată îndelungată sau doar pentru anumite ocazii. Pot fi alese chiar și soluții temporare precum bretonul cu calotă, coada de păr sau perucile, extensii de păr clip on ce se pot atașa și detașa oricând, purtate preț de câteva ore sau până la următoarea spălare a părului.

Belher Beauty Bar este despre cum să arăți și să te simți bine în fiecare zi, servicii profesionale pentru un păr bogat, voluminos, perfect finisat. Descoperă și tu serviciile lor – îi găsești în Băneasa Shopping City sau în sectorul 2, Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: