Lansare cu fast Digi24 la Timisoara - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Digi24 Timisoara a intrat, de ieri, în marea familie Digi24, singura televiziune de știri care emite în format full HD. București, Iași, Timișoara- sunt cele trei orașe în care Digi24 și-a început emisia în 2012.

Aseară, la hotelul Continental, câteva sute de invitați au fost alături de întreaga echipă Digi24 Timișoara la debutul pe piața media din vestul țării. Primul jurnal, difuzat la ora 19.00, a fost urmărit cu atenție de invitatii prezenți la eveniment, politicieni locali marcanți si personalități ale vieții publice timișorene.

Primarul orașului, Nicolae Robu și prefectul Eugen Dogariu, au apreciat munca celor 42 de membri ai echipei Digi24 Timișoara si au urat viață lungă singurului post regional de televiziune din vest care emite în format full HD.

În aplauzele celor prezenți Bujor Popa, producătorul general Digi24, alaturi de întreaga sa echipă s-au bucurat de lansarea proiectului la care muncesc de cîteva luni.

Ingredientele unei seri perfecte au fost tortul personalizat, confetti si piesa celor de la Queens, We are the champions”.

În grila de programe Digi24 Timișoara se vor regăsi șase jurnale de știri, un talk-show, „Vocile Banatului”, o emisiune sportiva,”Divizia locala”, o emisiune cu informatii despre piata fortei de munca, „Recrutat in Timisoara” si o emisiune de reportaje, care va aduce în prim plan locuri şi oameni importanţi din comunitatea locală, „Turist acasa”. Jurnalele de știri Digi24 Timișoara vor acoperi, de luni până vineri, cele mai importante și relevante evenimente ale zilei.

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending