Lansare curs pentru meseria de operator cazane, turbine cu abur, instalații auxiliare de termoficare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Proiecte

Lansare curs pentru meseria de operator cazane, turbine cu abur, instalații auxiliare de termoficare

Published

on

Universitatea POLITEHNICA din București în parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL anunță desfasurarea, in perioada 24.09.2012 – 15.03.2013, a cursului de formare profesionala  pentru meseria de operator cazane, turbine cu abur, instalații auxiliare de termoficare, cod COR 8161.2.1, nivel 2.

Cursul  pentru meseria de operator cazane, turbine cu abur, instalații auxiliare de termoficare este parte integranta a proiectului “Calificarea angajaților din industrie și servicii – un pas înainte pentru rezolvarea crizei economice”.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, este implementat de Universitatea Politehnica din Bucuresti în parteneriat cu SC Solid Consult Time SRL si a demarat in iunie 2011, avand ca obiectiv general dezvoltarea și implementarea a 6 programe de formare profesională continuă pentru 168 de angajați.

28 de angajati din domeniul industriei si serviciilor, regiunea Bucuresti- Ilfov, au oportunitatea de a se califica/recalifica, prin programul de formare profesionala pentru meseria de operator cazane, turbine cu abur, instalații auxiliare de termoficare.

 

Universitatea POLITEHNICA din București a devenit furnizor de formare profesională pentru calificarea de operator cazane, turbine cu abur, instalații auxiliare de termoficare în baza Autorizației: seria B nr. 0005026, eliberată în data de 29.12.2011.

Partea teoretică se va desfășura în următoarele locații:

A)    Universitatea Politehnica din Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 313, Facultatea de Mecanicǎ și Mecatronicǎ, Sala 110FA.

B)    CTZ Casa Presei, Strada Bǎiculești nr. 2, Sector 1, București.

 

Partea practică se va desfășura în următoarele locații:

A)    Universitatea Politehnica din Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 313, Facultatea de Mecanicǎ și Mecatronicǎ, Sala FA003.

B)    Universitatea Politehnica din Bucuresti, Splaiul Independentei nr.313, Facultatea de Mecanicǎ și Mecatronicǎ, Sala FA114.

C)    CTZ Casa Presei, Strada Bǎiculești nr. 2, Sector 1, București.

 

 

Informatii si detalii suplimentare despre proiect, pot fi obtinute de la:

Persoana de contact:

Mirela Poenaru, tel. 0736.383.461

e-mail: office@calificareafacediferenta.ro

Pagina de web : http://www.calificareafacediferenta.ro/

 

 

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending