Jocuri de cazinou – un business de miliarde
Connect with us

Companii

Afla cum iti poti lansa propriul cazinou

Published

on

Industria jocurilor de noroc este mai profitabila ca niciodata. Cazinourile au fascinat generatii intregi si au atras prin mirajul lor. Cheia succesului? Operatorii fac apel la dorinta fiecaruia de a face bani, iar atmosfera unica si adrenalina sunt catalizatorul aceste experiente de neuitat.

In 2017, acest model de business este foarte usor duplicabil in mediul online. Indiferent de jocurile preferate, poate sunteti amator de poker, de sloturi, de ruleta sau poate online blackjack, aici veti gasi cele mai bune exemple pentru a va putea lansa propria afacere de tip cazinou. Da, puteti incepe acest business cu un domeniu, un site si o idee.

 

Puteti achizitiona un site deja creat, cu jocuri de noroc dezvoltate in prealabil, ce nu are nevoie decat de promovare si o cantitate substantiala de trafic. Nu pierdeti din vedere faptul ca va trebui sa optimizati cu atentie acest gen de site.

Dar mult mai profitabil ar fi sa tineti cont de ceea ce are nevoie piata. Investiti timp in cercetare, observati care sunt cele mai jucate jocuri din cazinourile online. Veti alege sa oferiti clientilor dumneavoastra inca un joc de blackjack, pe langa cele cateva sute existente in piata? Sau veti alege sa creati o varianta originala, o variatie unica, cu elemente noi? Nu va zgarciti la capitolul siguranta clientilor si calitatea audio-video – brandul dumneavoastra trebuie asociat cu superlativul absolut. Piata este extrem de competitiva, intr-adevar, dar este plina de surse de inspiratie si mai mult decat atat, va spune de ce are nevoie!

 

Daca veti alege sa creati un joc de carti, calculati cu atentie sansele de castig si de pierdere. RTP-ul (procentul teoretic de castig) trebuie sa favorizeze jucatorul, dar fara a expune casa prea mult. Nimeni nu opereaza un cazinou in pierdere. Oferiti un joc corect, cu sanse reale de castig – apelati la psihologia jucatorului. Cuceriti-va clientela cu o estetica impecabila, sunete extraordinare si culori aprinse si vor fi fideli produsului dumneavoastra. Testati jocul inainte de a-l lansa. Nimic nu goneste clientii mai repede decat cazinou perceput a fi sub standard, unde jocurile nu functioneaza, unde platforma nu este fluida si pluteste un sentiment de nesiguranta.

Estimati corect cheltuielile asociate. Nu porniti la drum cu o suita de 100 de jocuri, de preferabil ar fi doar cateva, dar sa fie absolut perfecte. Documentati-va asupra eventualelor taxe si autorizatii si puneti-va la curent cu legile in vigoare.

Advertisement

 

In ultimul rand trebuie sa aveti o politica transparenta, trebuie sa afisati termenii si conditiile la vedere, iar regulile cazinoului trebuie sa fie vizibile. De asemenea, mizele de joc trebuie sa fie foarte flexibile si adaptate fiecarui tip de client. Da, puteti castiga bani frumosi de pe urma unui client care cheltuie 10.000 EURO pe luna, dar adevaratul castig se ascunde in spatele celor 10.000 de clienti care cheltuie sume mici, dar constante.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending