Connect with us

Companii

Laptopurile second hand, o piață alternativă pentru produsele de top scumpe

Avatar

Published

on

laptop-second-hand

Laptopurile au înlocuit de multă vreme calculatoarele și sunt mai practice ca oricând. De multe ori depindem de acesta pentru a ne face munca și la distanță. Deși atât de populare, nu putem spune că sunt ieftine. A apărut însă și alternativa, iar aceasta se referă la laptopurile second hand.

Conceptul de a cumpăra la mâna a doua a apărut de multă vreme, dar popular a devenit ceva mai târziu când ne-am dat seama că lucrurile încă sunt utile deși ne-am plictisit de ele. În căutare de un upgrade pentru laptopul deținut, ce te faci cu cel vechi? Iată un principiu ce a dus la apariția unui domeniu practic, cel de reciclare și revânzare a unor echipamente IT, laptopuri, calculatoare și accesorii pentru acestea.

De menționat că un laptop second hand nu este echivalent cu unul defect. Este mai degrabă folosit, cu urme vizibile, cu ceva îmbunătățiri, dar încă cu durată de viață care să permită utilizatorului să îl folosească. Ideea se practică destul de des, la aproape orice tip de bun, produs, inclusiv în domeniul auto. În ceea ce privește nișa laptopurilor, intrăm în amănunt despre ce presupune o astfel de achiziție, la ce trebuie să fie atenți cei interesați și ce recomandări există în privința surselor de achiziție.

Compară și analizează

Atunci când ești în căutarea unui laptop te vei orienta spre un model care să facă față cu succes nevoilor tale. Brandul este de cele mai multe ori primul aspect relevant. În varianta nouă, laptopurile de la branduri de renume, Acer, HP, Dell etc., pot fi costisitoare. Așadar, avantaj aici îl au cele second hand. Sunt mai ieftine, la fel de rezistente, deci de ce nu?!

Pentru a înțelege diferența de preț, compară opțiunile noi cu cele second hand de la Laptopsecond-hand. Un preț la jumătate față de confratele său nou te face să înclini deja balanța spre varianta ușor utilizată.

Aspect și alte detalii

Aspectul unui laptop trădează cât a fost de utilizat sau nu. Pe măsură ce este bine întreținut vei avea mai mult avantaj tu, ca proprietar secund. Verifică colțurile, carcasa, tastatura, precum și ecranul. Acesta ar trebui să fie bine iluminat, uniform și fără alte defecte sau pixeli morți.

Din punct de vedere funcțional te va interesa memoria, cât de bine rulează, dar atenție și la detalii precum sunetul, conexiunea, porturile USB și CDROM-ul. Nu în cele din urmă verifică bateria, pentru că aceasta te poate costa câteva sute de lei în plus dacă dorești să o înlocuiești. Importantă va fi în cazul celor care lucrează adesea cu laptopul după ei și au nevoie de mobilitate și flexibilitate în folosirea acestuia.

De unde achiziționezi un laptop second hand

Un risc îl ai atunci când cumperi de la un vânzător individual. Evitând această situație, poți găsi magazine nișate, specializate pe acest domeniu. Avantajele sunt multiple în acest caz. Spre exemplu, laptopsecond-hand.ro pune la dispoziție oferte de genul posibilității de a recicla variantele uzate de laptopuri, obținând în schimbul acestora discounturi pentru alte achiziții.

Un laptop second hand achiziționat de aici vine la pachet cu o garanție de 12 luni, poate la cerere să aibă sistem de operare instalat. Mai mult decât atât, se poate oferi suport tehnic telefonic, comenzile sunt însoțite de cadouri și cu drept de retur. Practic se pune la dispoziție o varianta transparentă de comercializare a laptopurilor second hand, ca drept dovadă că acestea sunt perfect funcționale.

De asemenea, catalogul de oferte de aici este suficient de generos încât să cuprindă laptopuri ce prezintă performanțe variate. Poate fi un i3, i5 sau i7, modele compacte, cu prețuri care concurează cu succes cu ofertele laptopurilor noi. Practic se vor găși și opțiuni sub 500 de lei.

Unul dintre cele mai convenabile opțiuni se referă la preț, desigur. Second hand înseamnă mai accesibil, nu mai puțin funcțional, uneori o alternativă pentru un timp până la următoarea investiție. Indiferent de motivele ce stau la baza acestui tip de achiziție se recomandă mai întâi de toate a verifica sursa, dacă există sau nu un act comercial în regulă și dacă se oferă garanția produsului.

Oferte atractive regăsesc cei interesați aici.

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

Pentru transport profesional chemaţi un specialist – cum sunt onorate astfel de cereri

Avatar

Published

on

transport marfa si mobila

Pentru orice serviciu există un nivel al amatorului și unul al profesionistului. Înțelegem pe deplin că așa cum mergem la specialist pentru orice problemă, atunci când vine vorba de nevoia ce ține de relocare, transport marfă sau alte bunuri vorbim despre recomandarea de a apela la firme specializate.

Serviciile pe această nișă s-au dezvoltat simțitor de mult în ultima vreme, ca drept dovadă a dezvoltării pe sectoare diverse. Deschiderea unui nou sediu, mutarea unei firme sau chiar mutarea în casă nouă sunt cazuri care impun necesitatea unui transport special.

Firmă cu experiență, care poate asigura transportul

Dacă vă întrebați ce poate merge rău atunci când alegeți pe oricine deține o mașină mai încăpătoare, să transporte anumite bunuri să ne gândim la scenarii: marfă sau bunuri deteriorate atunci când ajung la destinație, costuri mai mari, întrucât vor fi necesare mai multe rute, repetate tur-retur. Așadar, dacă punem în balanță practic nu merită.

Există firme de transport marfa ce pot onora comenzi în ceea ce privește necesitatea de a muta mobilă, bunuri de mare volum sau de a ajuta la relocarea unei societăți, cu tot ce înseamnă mutarea echipamentelor. O astfel de colaborare are la bază un contract, astfel că timpul în care se va desfășura întreaga operațiune este cel stabilit conform termenilor din contract.

Avantajele de a lucra cu o firma serioasă de transport marfă

Siguranță – o firmă de transport marfă și mobilă în București precum sunt serviciile pe care le regăsim la www.transport-marfa-mobila.ro poate asigura transportul. Astfel, la destinație nu există surprize, deteriorări.

Eficienţă și promptitudine – practic publicul își asigură un timp optimizat în care realizează mutările necesare.

Costuri rentabile – dacă ne gândim la soluții alternative, sunt necesare autovehicule încăpătoare și șoferi, există și factorul de efort fizic, așadar per total costurile sunt mai avantajoase atunci când alegerea este cea a unei firme care să realizeze transportul necesar. Vorbim spre exemplu inclusiv de șoferi cu experiență care vor contribui la efectuarea unui transport eficient.

Când apelăm la astfel de servicii

În principiu tot ce înseamnă o mutare complexă, cu bunuri de mare volum va impune nevoia de autovehicule mari pentru a fi transportate. Există însă tot felul de cazuri. Cei de la transport-marfă-mobilă.ro spre exemplu se adresează publicului bucureștean, indiferent de sector. Echipa este mereu pregătită pentru a răspunde solicitărilor privind transportul intern sau internațional. Pot fi soluția ideală pentru a transporta marfă, mobilă, electrocasnice și nu numai.

Serviciile profesionale de transport vor include și încărcarea, descărcarea, manipularea bunurilor. În plus, pentru rutele mai lungi, la transport internațional spre exemplu, sunt doi șoferi ce se vor asigura că transportul este efectuat în timp util, fără a compromite condițiile optime, inclusiv timpul de odihnă.

În ceea ce privește costurile lucrurile sunt relative și variază de la caz la caz. În mod cert însă, avantajele primează astfel pentru că sunt servicii rentabile. Detalii în acest sens pot fi solicitate și din cadrul paginii online mai sus menționată.

Comentarii

Continue Reading

Business

Mașina pregătită pentru iarnă – iată ce ai de făcut

Avatar

Published

on

magazin piese auto

Că e zăpadă sau nu, nici nu mai contează. Iarnă impune anumite schimbări din punct de vedere al dotărilor mașinii și al stilului de condus. Sunt câteva investiții de făcut de asemenea, începând cu achiziția de noi anvelope sau cel puțin schimbarea acestora cu cele de iarnă pe care le deții.

Sfatul specialistului: treci pe la service

Pentru a avea o mașină bine pregătită pentru iarnă sunt recomandate vizitele la service pentru o minuțioasă verificare. Treci și pe la un magazin piese auto dacă îți dorești să achiziționezi pe cont propriu piesele ce trebuie schimbate.

Antigelul

Cu un punct de îngheț ce poate fi determinat ușor, antigelul va fi verificat în câteva minute în service. Ulterior afli dacă trebuie să schimbi concentrația de lichid pentru ca acesta să nu înghețe.

Lichidul de  parbriz

Cele mai ieftine astfel de produse sunt și cele care îngheață ușor. Nu îți vei dori să îngreunezi vizibilitatea sau să stai prea mult timp la dezghețat parbrizul, așadar preferă produse de calitate. Ține cont că dacă lichidul a înghețat deja, degeaba vei încerca în mod repetat să uzi parbrizul. Riști arderea motoraşului.

De verificat inclusiv acumulatorul

La nevoie, acesta va fi schimbat. Pe timp de iarnă acesta este mai solicitat ca oricând. La temperaturi cu minus bateria se va descărca mai ușor, având o capacitate înjumătățită. Problema este că neschimbat, un acumulator ajuns la final de viață te va lăsa în drum în prima zi de ger.

Dotări necesare: lopată, lanțuri și alte accesorii

Anvelopele de iarnă sunt un strict necesar. Specialiștii spun că este ideal ca iarnă să ai jante mai mici, pentru un confort sporit și anvelope mai înguste de asemenea, pentru o aderență mai bună. În completare, mașina echipată de iarnă va fi cea în care se regăsesc de asemenea lanțuri de iarnă, nisip, lopată și alte ustensile pentru deszăpezit.

Ștergătoarele de calitate

Tot acum ar fi cazul să verifici și ștergătoarele. Nu doar apa trebuie evacuată de pe parbriz, ci și zăpada. Un set de ștergătoare bune îți va asigura vizibilitate bună. Totuși, prea puțin probabil ca un set să reziste dacă le vei acționa pentru a îndepărta stratul de gheață groasă. Este una dintre cele mai comune greșeli făcute ce afectează calitatea lamelor.

Aparte de astfel de lucruri contează și câtă răbdare are fiecare să scape de zăpada de pe mașină și să încălzească motorul înainte de plecare. Sunt factori ce uzează mai mult mașina și îi pot provoca daune. Nu forța geamurile, nu lovi caroseria pentru a sparge stratul de gheață, nu forța mânerele mașinii. Pregătirile pentru a pleca cu mașina pe timp de iarnă sunt ceva mai complexe, ceea ce poate da bătăi de cap.

Testând rezistența, răbdarea șoferilor, iarna vine cu tot felul de necesități de a adopta ceva mai multe măsuri de siguranță și precauție. Descoperă la pieseautocamioane.ro produse utile pentru dotarea mașinii pe timp de iarnă și nu numai.

Comentarii

Continue Reading

Companii

Amenajarea casei si avantajele scaunelor fixe de la Inegal.ro

Avatar

Published

on

scaune fixe inegal.ro

Orice investiție și cu atât mai mult cele de care va depinde confortul interior din locuința proprie merită atenția deplină a celor care sunt dispuși să o facă. Fiecare element joacă un rol important în acest sens, iar mobilierul intră în mod definitoriu în rândul celor care pot schimba radical aspectul locuinței.

Din rândul pieselor care vor îndeplini mai ales un rol funcțional important în spațiul de bucătărie și living, scaunele sunt cele care vor avea nevoie de atenția deplină a cumpărătorilor. Amenajarea acestor încăperi este mai simplă atunci când magazinul sursă vine cu diverisitate, cu modele care trezesc idei creative celor dispuși să realizeze o astfel de schimbare de decor.

Pentru cei care doresc să realizeze un decor inegalabil, unic, care să sublinieze confortul și totodată personalitatea celor ce îl locuiesc, linia de scaune fixe de la Inegal.ro este un reper în mediul virtual. Că online-ul vinde mai bine decât varianta clasică – magazinele fizice, nu mai este o noutate. Și acest magazin prezintă plusurile sale pentru publicul vast, iar faptul ca fiecare poate astfel afla toate detaliile de interes cu privire la produsele dorite este un aspect care stârnește cu atât mai mult atenția.

Recomandarea experților? Scaunele fixe și prin ce încântă o astfel de alegere

Oricine poate da culoare și viață spațiului personal cu ajutorul unor scaune pe măsură. Modelele pe care le propune magazinul online Inegal se evidențiază prin stilul modern pe care îl înglobează, dar și pe calitatea premium pe care o au la bază: lemne rezistente, aliaje metalice solice și mase plastice, special concepute pentru a oferi durabilitatea și rezistența necesară în mediul rezidențial.

În funcție de rigorile personale, cei interesați se pot orienta după scaunele potrivite, care să le anime spațiul din living, spre exemplu, sau din orice încăpere din locuință. Cu un spirit de observație atent, oricine poate alege scaune fixe care să se integreze cu succes în decorul de ansamblu al casei, iar soluțiile de pe Inegal.ro se adresează atât sufrageriei, cât și bucătăriei, dormitorului, zonei de dinning, precum și teraselor.

Dacă stilul care reprezintă întreaga locuință este cel vintage sau industrial, atunci un set de scaune din lemn este completarea inedită de care are nevoie aceasta. Pentru că sunt permisive în ceea ce privește paleta cromatică, va fi mai simplă ca niciodată conturarea unui ambient relaxant, modern și deopotrivă practic în locuință.

În funcție de perioadele din an, pe inegal.ro se regăsesc diverse oferte pentru produse, inclusiv pentru linia de scaune fixe, scaue pentru living, scaune de decor sa mobilier pentru sufragerie, deci pot fi și momentele ideale pentru a realiza o astfel de investiție.

Pentru că oricând este un timp potrivit pentru a realiza o schimbare în decorul locuinței, inegal.ro stă la dispoziție cu scaune și alte piese de mobilier care pot reda funcționalitatea spațiilor din locuință, completând-o totodată și pe plan estetic în trend cu tendințele actuale. Atât cei care preferă simplitatea specifică stilului minimalist, cât și cei care înclină mai degrabă spre alegeri mai sofisticate beneficiază de opțiuni variate, la costuri rezonabile.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0