Larisa, Edy, Theo Rose, Liviu, Andrei și Tania Popa la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Larisa, Edy, Theo Rose, Liviu, Andrei și Tania Popa la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Luni, marți și miercuri, de la 20:30, noul sezon Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! continuă într-un loc aparte din România, cetatea Sighișoara, singura din Europa care este locuită. De data aceasta, vedetele invitate alături de Nea Mărin îi sunt persoane extrem de apropiate: ”În seria asta, am aproape toată familia”, spune mândru noul primar. Așa se face că Larisa, fiica lui Nea Mărin, Edy, finul său, Theo Rose, nepoata prin alianță a primarului, Liviu, Andrei și actrița Tania Popa sunt cei care vor face spectacol săptămâna aceasta la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Nea Mărin, noul primar al Sighișoarei, alături de cele șase vedete implicate se vor strădui să organzizeze o expoziție tradițională alături de meșteșugarii locului. Sigur că expoziția va fi dublată și de un spectacol pe cinste, cu coregrafii tradiționale și cântece, ceea ce le va oferi Larisei și lui Nea Mărin ocazia să danseze împreună la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!. Oricât de greu mi s-a părut în 2019, uite că dorul m-a ales să vin din nou aici. Sunt bucățică ruptă din tata. Dintre toate sezoanele care au fost, acesta e pe primul loc pentru mine”, va mărturisi Larisa.

Cum se vor descurca vedetele în Sighișoara și prin ce peripeții vor trece, telespectatorii Antena 1 pot afla luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!,.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending