Connect with us

AUDIENȚE TV

Las Fierbinți a dominat joi seară topul preferințelor telespectatorilor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, în Las Fierbinți, Dorel a început demersurile să plece în Tenerife și a decis să participe la un concurs, Celentano a avut o revelație în urma căreia și-a dat seama că e un fulg de zăpadă, iar Gianina a descoperit cauza… scărpinatului excesiv. 

Joi seară, Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.2 puncte de rating și 30.5% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 7 puncte de rating și 17.4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.9 puncte de audiență și 30.6% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 5.9 puncte de rating și 18.1% share. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:12, peste 2.2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Advertisement

Celentano a studiat fulgul de zăpadă și astfel a descoperit care este sursa tuturor problemelor lui, însă a luat măsuri. Prețul perceput pentru serviciile de zugrăvit pe care le oferă a crescut considerabil, le-a cerut tuturor să îi vorbească frumos, să-l trateze cu respect și să nu-i mai arunce cu săgeți în inimă. Totul pentru că nu mai suporta jignirile și atitudinea celor care țipă după el și-l fac bețiv.

După ce i-a spus Nicu Rață că ar vrea să o scarpine, Gianina nu a mai putut intra în casă. Cauza era… scărpinatul excesiv. Dornice să o salveze, Aspirina și Dalida s-au oferit să desfacă vraja, însă au descoperit cu stupoare de unde venea scărpinatul… de la o pisică pe care Gianina o găsise la Nicu Rață în curte.

Vrând să plece în Tenerife, în vacanță, Dorel a participat la un concurs cu dușuri bucale și a încercat, în zadar, să-și convingă vecinii și prietenii de avantajele produsului, pentru a cumpăra câte unul. Totul pentru a avea mai multe șanse de câștig și a ajunge astfel în piscină cu fete frumoase, îmbrăcate în costum de baie.

Advertisement

Săptămâna viitoare, aventurile fierbințenilor și dorințele lor de vacanță continuă, luni, marți și joi, de la 20:30, la PRO TV. Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending