Las Fierbinți a dominat joi seară topul preferințelor telespectatorilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Las Fierbinți a dominat joi seară topul preferințelor telespectatorilor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, în Las Fierbinți, Dorel a început demersurile să plece în Tenerife și a decis să participe la un concurs, Celentano a avut o revelație în urma căreia și-a dat seama că e un fulg de zăpadă, iar Gianina a descoperit cauza… scărpinatului excesiv. 

Joi seară, Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.2 puncte de rating și 30.5% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 7 puncte de rating și 17.4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.9 puncte de audiență și 30.6% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 5.9 puncte de rating și 18.1% share. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:12, peste 2.2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Advertisement

Celentano a studiat fulgul de zăpadă și astfel a descoperit care este sursa tuturor problemelor lui, însă a luat măsuri. Prețul perceput pentru serviciile de zugrăvit pe care le oferă a crescut considerabil, le-a cerut tuturor să îi vorbească frumos, să-l trateze cu respect și să nu-i mai arunce cu săgeți în inimă. Totul pentru că nu mai suporta jignirile și atitudinea celor care țipă după el și-l fac bețiv.

Advertisement

După ce i-a spus Nicu Rață că ar vrea să o scarpine, Gianina nu a mai putut intra în casă. Cauza era… scărpinatul excesiv. Dornice să o salveze, Aspirina și Dalida s-au oferit să desfacă vraja, însă au descoperit cu stupoare de unde venea scărpinatul… de la o pisică pe care Gianina o găsise la Nicu Rață în curte.

Vrând să plece în Tenerife, în vacanță, Dorel a participat la un concurs cu dușuri bucale și a încercat, în zadar, să-și convingă vecinii și prietenii de avantajele produsului, pentru a cumpăra câte unul. Totul pentru a avea mai multe șanse de câștig și a ajunge astfel în piscină cu fete frumoase, îmbrăcate în costum de baie.

Advertisement

Săptămâna viitoare, aventurile fierbințenilor și dorințele lor de vacanță continuă, luni, marți și joi, de la 20:30, la PRO TV. Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending