Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență! Cine sa clasat pe locul 2? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize Audiente TV

Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență! Cine sa clasat pe locul 2?

Published

on

Foto Credit: PRO TV

S-a mai încheiat o săptămână de pățanii în cel mai iubit serial de comedie din România! Fierbințenii au avut o seară încărcată, dar într-un final lucrurile s-au lămurit: Robi nu a mai fost în concediu de cinci ani din cauza costurilor ridicate, Gianina nu și-a pus silicoane, ci doar niște implanturi dentare, iar Firicel și soția pare că au găsit cheia unei căsnicii mai bune! Telespectatorii nu au ratat niciun minut, așa că episodul a fost lider absolut de audiență.

Cu primarul pe urmele lui, Robi s-a văzut nevoit să stea tot mai ascuns în aparentul concediu în Bulgaria. Când Vasile a ajuns în curtea lui și l-a sunat, polițistul a decis să se ascundă după perdea și să ducă mai departe minciuna. Într-un final, totul a ieșit la iveală, iar funcționarul a recunoscut și motivele care au stat în spatele ascunzișului: totul este prea scump în concediu, așa că de cinci ani nu a mai putut pleca.

Firicel și soția pare că au ajuns și ei la pace, după ce bărbatul a plecat de acasă. Se pare că secretul împăcării dintre ei era schimbarea casei pe care o împart. Cu patul lui Robi la dispoziție, cei doi… și-au găsit cheful de dragoste și s-au bucurat la maximum de moment!

Tot în bucurie a fost și Giani care era convins că Gianina și-a pus silicoane. Însă, discuția cu tânăra i-a arătat cât greșea: ”Mi-a ieșit foarte bine… toate trei”. Cum trei? E simplu! Era vorba despre o intervenție la medicul stomatolog… bine realizată.

Ca de fiecare dată, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.7 puncte de rating și 28.1% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1care avea doar 5.8 puncte de audiență și 16.9% share.

De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 20:46, peste 1.9 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending