Connect with us

Analize

Las Fierbinţi a fost lider de audienţă şi în acestă săptămână la PRO TV! Când va fi difuzat serialul?

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Umorul personajelor din Las Fierbinți a fost în această săptămână pe primul loc în preferințele telespectatorilor!

Întâmplările haioase prin care au trecut fierbințenii în cele patru episoade difuzate săptămâna aceasta au reunit o medie de aproximativ 1.1 milioane de telespectatori pe parcursul celor patru episoade difuzate de luni până joi.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență în această săptămână, cu o medie 7.2 puncte de rating și o cotă de piață de 25.7%, următorul post clasat, Antena 1 înregistrând o medie de 4.2 puncte de rating și 14.9% cotă de piață.

Săptămâna viitoare, Las Fierbinți se vede la PRO TV de luni până joi, la 20:30.

Telespectatorii vor afla ce voia Celentano să se facă atunci când era tânăr, ce boală a copilăriei îl chinuie pe primarul Vasile, dar și cum Dalida își ia foarte în serios rolul de primar, în lipsa lui Vasile.

Firicel și Celentano fac o descoperire uimitoare și sunt hotărâți să își facă noi prieteni de pe altă planetă, însă lucrurile nu sunt ceea ce par.  Robi și Giani se luptă pentru a cuceri inima aceleiași femei. Adevărul despre Giani și familia lui iese la iveală, când rudele sale își fac apariția în Fierbinți. Întreg satul va fi șocat de asemănarea izbitoare cu vecinul lor, dar și de comportamentul acestora.

Celentano & Firicel / Las Fierbinti PRO TV

Celentano & Firicel / Las Fierbinti PRO TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending