Connect with us

Mafia taximetriștilor din Las Fierbinți a redus concurența la tăcere! Gruparea creată de Nicu Rață a băgat spaima în locuitorii din Las Fierbinți, stârnind amuzamentul telespectatorilor.

Cel mai bun serial românesc de comedie al ultimilor 10 ani a fost aseară lider detașat de audiență pe toate categoriile de public. Las Fierbinți a înregistrat cea mai mare cotă de piață pe segmentul publicului comercial din toate sezoanele!

Episodul de aseară a fost urmărit în medie, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare 20:30-22:32, de peste 2.1 milioane de telespectatori. În minutul de maximă audienţă, de la 21:17, Las Fierbinți a fost urmărit de peste 2.7 milioane de telespectatori.

Cotă de piață record pentru cel mai urmărit serial românesc de comedie!

La nivelul publicului comercial, persoane cu vârsta între 18 și 49 de ani, Las Fierbinți a înregistrat 16 puncte de rating și o cotă de piață record de 38.4%, în timp ce următorul post clasat, Antena 1 a obținut valori de trei ori mai mici: 5.2 puncte de rating și 12.5% share pe această categorie.

În episodul de aseară, Nicu Rață a băgat spaima în primarul Vasile. Mafia taximetriștilor cunoscută sub denumirea de Taxi Power a cuprins localitatea. Mesajele de amenințare l-au speriat pe Vasile. Omerta, legea tăcerii, a impus trimiterea mesajelor prin bilete, fiind aduse de diferiți mesageri. Evident, ca în orice situație delicată, prietenul la nevoie se cunoaște. Totul a avut o rezolvare, Bobiță ajutându-l pe Vasile, contra unei sume de bani.

Las Fierbinti

Las Fierbinti

[nextpage title=”detalii pe urmatoarea pagina!”]

Gianina și Ardiles nu au fost afectați de evenimentele din liniștita urbe. Cei doi erau mult mai preocupați de o situație amoroasă combinată cu una… imobiliară. Gianina a aflat că Ardiles a moștenit o impresionantă proprietate imobiliară în America, astfel încât s-a îndrăgostit brusc de acesta.

Numai că lucrurile nu au fost atât de simple. Aspirina a mirosit imediat că ceva este în neregulă și a luat decizia de a interveni în relația celor doi.

În același episod senzațional, Firicel și Celenanto au concurat în domeniul construcțiilor. Firicel a primit nenumărate lucrări de la consăteni, construind porumbare în timp record: 30 de minute. Construcțiile realizate corect rezistau în medie… câteva ore! Celentano s-a arătat dezamăgit de modul în care camaradul său a realizat aceste lucrări, încercând să-l convingă pe Firicel să respecte toate normele unei opere de artă. Fără rezultat însă. Încăpățânarea lui Firicel a avut un singur deznodământ: o bătaie pe măsura lucrării, de la beneficiarii nemulțumiți.

Nicu Rata LAS FIERBINTI

Nicu Rata
LAS FIERBINTI

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending