Connect with us

Seriale

“Las Fierbinti”, cel mai urmarit serial romanesc al lunii martie

Published

on

Serialul “Las Fierbinti” isi confirma de la o saptamana la alta pozitia de lider absolut de audienta pe segmentul sau orar. Dupa un debut spectaculos, cu cele mai bune cifre de audienta din ultimii 10 ani la lansare, serialul de la Pro Tv a detinut suprematia in topul audientelor in fiecare seara de joi, fiind totodata si cel mai urmarit serial de televiziune romanesc al lunii martie.

 
Astfel, in luna martie, serialul “Las Fierbinti” s-a detasat ca lider de audienta cu o medie pe toata luna de 10,7 puncte de rating si 23,7 % cota de piata la nivelul publicului comercial. In aceeasi luna, programele Antenei 1 din acelasi interval orar au inregistrat valori medii de doua ori mai mici, respectiv 5,1 puncte de rating si 11,3 procente din cota de piata. La nivelul tarii, aproape 2 milioane de romani au urmarit, in medie, in luna martie, aventurile pline de umor ale localnicilor din Fierbinti.

De la debut si pana acum, serialul “Las Fierbinti” a inregistrat performante demne de invidiat, obtinand un leadership de 100 %, cu o medie pe publicul sau tinta de 10,5 puncte de rating si 23,4 procente din cota de piata, adica dublu fata de Antena 1 cu 5,2 puncte de rating si 11,6 % cota de piata. Episodul difuzat de Pro Tv pe 5 aprilie a fost lider de audienta devansand toate celelalte programe ale intervalului orar 20.30 – 21.28.

Peste 2 milioane de romani la nivelul intregii tari erau cu ochii pe “Las Fierbinti” in minutul de maxima audienta, 21.09, atunci cand Pro Tv obtinea un varf de audienta pe publicul sau tinta de 13 puncte de rating si 29,1 % cota de piata, mai mult decat dublu fata de Antena 1. “Las Fierbinti” a fost lider de audienta pe toate categoriile de public in intervalul sau de difuzare.

Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a condus detasat topul cu o audienta medie de 9,2 puncte de rating si 21,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 obtinea o medie de 5,6 puncte de rating si 13,1 procente din cota de piata. Si pe publicul din mediul urban, Pro Tv a fost lider absolut de audienta cu o medie de 7,4 puncte de rating si 15,2 % cota de piata, fata de Antena 1 care inregistra 5,1 puncte de rating si 10,5 % cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, “Las Fierbinti” a fost joi seara lider absolut cu o medie de 8 puncte de rating si 16,3 procente din cota de piata, in timp ce Antena 1 avea 5,5 puncte de rating si 11, 2 % cota de piata. Saptamana aceasta, “Las Fierbinti” va fi vizitat de persoane cu greutate. Pe ulitele satului isi fac aparitia doua personaje spumoase, interpretate inegalabil de marii actori Ileana Stana Ionescu si Horatiu Malaele. Cei doi dau savoare intamplarilor din “Las Fierbinti”, astfel ca telespectatorii nu trebuie sa rateze sub nici o forma episodul de joi de la 20.30.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending