Connect with us

Seriale

Las Fierbinți, episod special de Crăciun! Marți, 24 decembrie, nevasta lui Firicel își dorește sărbători romantice

Published

on

Fierbințenii se pregătesc pentru Crăciun… în stilul lor! Dacă în timpul anului toate curg prea ca-n viață, de Crăciun, Firicica, nevasta lui Firicel, își dorește sărbători ca-n filme. Măcar o dată, măcar o zi într-un an, soțul ei să fie atent și la nevoile ei. Cum arată sărbătorile romantice în cel mai cunoscut sat din România, vedem marți, 24 decembrie, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

Bă, fii atent aici la mine că astăzi e Crăciunul și trebuie să fim mai buni, mai generoși, mai omenoși. Astăzi vreau să fie și pentru mine o zi specială! Vreau și eu un Crăciun romantic, asta vreau de la tine dacă altceva nu te duce capu’. Un Crăciun romantic ca-n filme că și-așa viața mea e prea ca-n viață, măcar astăzi să fie o zi specială. Fii atent că nu-ți mai zic de două ori, copiii sunt la mama că e vacanță și suntem numa’ noi doi acasă, așa că vreau să văd ce-mi pregătești tu, să fii și tu măcar o zi pe an altfel”, îi va spune Firicica soțului ei. Cum îl vor ajuta Bobiță și Dorel să ducă la bun sfârșit misiunea imposibilă primită de la aceasta, vedem marți, în seara de Ajun, la PRO TV.

 

Nici pentru Ardiles sărbătorile de iarnă nu vor trece ușor. Ideea de a-l face pe Giani preot pentru o zi și de a profita de bucatele pregătite de bătrânele din sat nu o să fie chiar strălucită. Înzestrat cu darul divin da a mânca toată mâncarea enoriașelor, Giani își va da testul suprem de preot atunci când va trebui să o spovedească pe Gianina: ”Părinte, l-am omorât pe Robert, astă toamnă, dar n-am vrut. S-a întâmplat! Era atâta de frumos!”, îi va spune aceasta.

Crăciunul romantic din Fierbinți e marți, de la ora 20:30, într-un episod special, la PRO TV.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending