LAS FIERBINȚI: Firicel, la un pas să devină milionar în euro! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

LAS FIERBINȚI: Firicel, la un pas să devină milionar în euro!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În aceasta seară, Firicel este pe punctul de a-și schimba viața radical. În urma unui apel telefonic, fierbințeanul primește oferta de a câștiga un milion de euro dacă pune la poșta 1.000 de lei pe numele unui necunoscut.

Disperat să facă rost de bani, Firicel cere ajutorul prietenului său de suflet, Celentano, însă și acesta visează la îmbogățirea peste noapte și în schimbul banilor împrumut îi cere numărul de telefon al necunoscutului. ”Eu l-am sunat pe ăla înapoi și era număr inexistent. Am vrut să-i zic să ia 10 milioane din banii aia pe care are să mi-i dea, dar când am sunat înapoi, numărul era inexistent”, i-a spus Firicel lui Celentano. Cum vor rezolva cei doi situația, vom vedea în această seară, de la 20:30, în Las Fierbinți.

Lihnit, Giani fură un coș cu mâncare, pe care-l găsește într-un copac de la marginea satului, fără să știe că este filmat și imaginile vor ajunge în scurt timp pe mâna lui Robi. Cum ajunge fierbințeanul să fenteze legea și să fie invitat într-o emisiune de televiziune după acest gest, dar și ce reacție va avea Bobiță când îl va vedea pe micul ecran, vedem în această seară într-un nou episod Las Fierbinți.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending