Connect with us

Seriale

LAS FIERBINŢI, PRO TV: Bobiță îşi angajează o bonă filipineză!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

În această seară, Bobiță face ravagii în Fierbinți când apare la cârciumă alături de o bonă filipineză.

Pentru că un turc îi era dator și nu avea cum să-i mai restituie banii, i-a propus ca pentru câteva zile să-i ofere la schimb o bonă. ”Bonele astea filipineze au fost la mare modă și am zis să văd și eu cum e! Uite, m-a certat acum că n-am mâncat”, îi spune Bobiță prietenului său, Giani, în timp ce savurează porția de mere cu biscuiți pisați, la fel ca un bebeluș.

Nici Firicel nu stă departe de situații limită și dă o spargere de zile mari acasă la Dalida, pentru a-și face soția fericită. Bucuria lui nu o să dureze prea mult timp, pentru că va fi reperat la scurt timp de Robi, polițistul satului. ”Da, e adevărat, dom’ polițist, e adevărat că i-am furat frigiderul, televizorul, mașina de spălat, lustra din hol, covorul, perdelele, fața de pernă și fața de plapumă. Tot i-am luat! Și cuptorul cu microunde i l-am luat, i-am lăsat casa goală, ca să o fac fericită pe nevastă-mea”, spune Firicel.

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seriale

Un personaj misterios tulbură apele în casa Caragea: “E din trecutul meu, și al lui Tudor, și al lui Traian”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Episodul 4, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00, din noul sezon „Fructul oprit”, introduce în poveste un personaj misterios, pe nume Magda, personaj interpretat de marea actriță Maia Morgenstern.

Apariția ei, după o perioadă îndelungată, tulbură apele în casa Caragea și îi dă emoții mari Roxanei.

Vasile (Sile) Boască (Marian Râlea) este cel care o  întâmpină pe Magda și o conduce la membrii familiei Caragea. „Am eu o istorie mai veche cu ei”, îi explică ea. „Nici nu am fost bogată, nici nu sunt bogată, am stat o vreme la masa lor. Atât. Acum sunt cea mai amărâtă femeie din lumea asta”, continuă ea.

Prezența ei în casa Caragea este pe cale să schimbe radical viața unora dintre personaje. Magda își face apariția în timpul unei discuții importante pe care o au Sonia(Michaela Prosan), Adrian (Bogdan Albulescu), Alex (Petru Păun), Ana (Cristina Ciobănașu), Ioan (Vlad Gherman). Aflată în vizită la fiica sa, Roxana (Carmen Tănase) se întâlnește cu Magda, iar apariția acesteia, după ani buni de absență, reușește s-o tulbure. “E din trecutul meu, și al lui Tudor, și al lui Traian” , le spune ea tinerilor.

„De ce ați venit?”, vrea Ana să știe, iar explicația Roxanei nu întârzie să apară. „Să dezgroape potcoave de cai morți”, răspunde ea, în stilul său caracteristic.

Apropierea dintre Alex și Sonia ajunge în atenția tuturor. „Știu că te-ai sărutat cu Alex”, o confruntă Adrian pe soția sa. Ce se va întâmpla cu căsnicia celor doi, dar și cum va evolua relația dintre Sonia și Alex, telespectatorii vor putea afla urmărind episodul 4, din noul sezon “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza diseară de la 20.00.

Tot în cadrul episodului din această seară, telespectatorii vor asista la prima ceartă dintre Roxana și Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici). „Ești cea mai mare dezamăgire din viața mea, Marius!”, îi reproșează ea.

Problemele nu încetează să apară pentru Roxana. Fiica ei, Silvia (Alina Pușcaș), este răpită. “Fiecare om are un preț, iar prețul tău este foarte mare. Mă-ta este cuplată cu un milionar, iar noi avem nevoie de bănuți. Hai să-ți zic cum o să facem: e simplu, vine banu, te lăsăm frumos să pleci”, îi spun „răpitorii” Silviei.

Ce dezvăluire importantă va face Magda și cum va schimba mărturisirea ei viața celorlalți, ce descoperă Roxana despre Marius, dar și cum vor evolua lucrurile în casa Caragea atâta timp cât Sonia locuiește acolo, dar și numeroase secvențe emoționante și suspans, în această seară, în noul episod al serialului.

Cel de-al doilea sezon „Fructul oprit” se vede, în fiecare zi de miercuri, de la 20.00, la Antena 1. 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

MISTERELE SCRISORILOR PIERDUTE din 7 octombrie în premieră in România

Published

on

Photo Credit: Copyright 2014 Crown Media United States LLC/Photographer: Andrew Eccles
 

Misterele scrisorilor pierdute revine la DIVA în această toamnă, aducând din nou în atenția publicului combinația de romantism, comedie și dramă de duminică, 7 octombrie, la ora 16:00.

Povestea urmărește patru lucrători ai serviciului poștal care se transformă într-o echipă neobișnuită de detectivi străduindu-se să livreze scrisori ce nu au ajuns la destinatar. Misiunea îi poartă dincolo de usa ghișeului, într-un decor imprevizibil unde vechile scrisori și colete pierdute îi ajută să salveze vieți, să rezolve crime și să schimbe destine. Echipa este formată din fermecatorul Oliver O’Toole (Eric Mabius) – liderul grupului, un nou membru, Shane McInerney (Kristin Booth) – pasionat de tehnologie care aduce inovația secolului 21 în grup, Rita Haywith (Crystal Lowe) – care are o memorie fotografica remarcabilă și îndrăgitul Norman Dorman (Geoff Gustafson) – șeful cercetărilor.

Pe 7 octombrie, în primul film din această serie, poștașii descoperă o vază care conține o scrisoare și pornesc în căutarea proprietarului. Vaza este de proveniență suspectă, iar cei patru trebuie să aleagă între a face ce este corect și ce este legal. În al doilea film, descoperirea unui apart foto din 1980 care conține imagini neobișnuite, trimite echipa într-o călătorie de-a lungul statului Colorado având doar pozele pe post de ghid.

Nu pierdeți noile filme din seria Misterele scrisorilor pierdute în premieră în România duminică, 7 octombrie, de la 16:00 la DIVA

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Seriale

În seara aceasta, Brânzoi face cinste de ziua lui în Las Fierbinți!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Brânzoi schimbă prefixul în această seară, de la 20:30, într-un nou episod Las Fierbinți! “40 în cap.

Cea mai frumoasă vârstă, mai ales că mi-au ieșit toate cum mi-am dorit. Mi-am dorit să am casa mea, am casa mea. Mi-am dorit gospodărie frumoasă, am gospodărie frumoasă, calul și căruța mea! Toate sunt la locul lor, toate, făcute cu mânuțele mele. Nu merit să fiu și eu acum fericit, să mă bucur de toate?”. Însă această pledoarie nu-i încălzește cu nimic pe Giani și pe Bobiță, care tot așteaptă să primească băutură moca, dar nu reușesc decât să se uite la Brânzoi care își face cinste numai lui și-și închină fiecare pahar băut.

În timp ce Brânzoi se minunează de viața minunată pe care o are, Firicel are o problemă existențială care îi afectează bărbăția și încearcă să obțină un sfat de la Celentano. Nu-i va plăcea deloc ce are Celentano de spus, însă va vedea că una dintre singurele soluții va fi să-și găsească un hobby.

Astăzi, de la 20:30, țara o arde pe comedie, iar Firicel trăiește o tragedie!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending