Connect with us

Joi seară, de la 20:00, Las Fierbinți vine cu un episod senzațional, plin de umor de cea mai bună calitate! Celentano decide că este cazul să schimbe ceva în viața lui și se hotărăște să plece înspre soare-apune. Dar, mai întâi, trebuie să facă un popas în Dridu pentru a recupera o datorie mai veche. 

Primarul Vasile va lua măsuri împotriva consătenilor care ascultă muzică la un volum prea ridicat. Deranjat de zarva făcută de săteni, acesta îl va lua pe Robi și va porni la pas de plimbare pentru a opri fenomenul.

Telespectatorii vor afla cum va decurge intenția lui Celentano de a părăsi localitatea și care va fi deznodământul muzical din Las Fierbinți, joi, de la 20:00, numai la PRO TV! Imediat după, de la 21:00, ai n-ai mingea, tragi la comedie! Primul episod Atletico Textila aduce fotbalul și comedia sub același acoperiș. Echipa din Liga a patra va demonstra imediat că nu e destul să îți placă fotbalul, ci trebuie să și îl joci… bine!

Europa League ne aduce cu picioarele pe pământ și ne arată ce înseamnă fotbalul cu adevărat. De la 22:00, ai super meci LIVE: Liverpool se luptă-n iarbă cu Manchester United, într-un meci cât o finală!

Grila PRO TV in ziua de joi

Grila PRO TV in ziua de joi

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending