Connect with us

Analize Audiente TV

Las Fierbinți și Șef sub acoperire – lider incontestabil de audiență!

Joi seară, românii s-au bucurat de comedie și au urmărit curioși transformarea sefului

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Joi seară, românii s-au bucurat de un nou episod Las Fierbinți și au urmărit cu sufletul la gură transformarea unui nou șef care a intrat sub acoperire în propria companie. Cele două producții PRO TV s-au clasat pe primul loc în topul audienței.

Aseară, personajele celui mai iubit serial din România au făcut iar comedie. Celentano, Bobiță, primarul Vasile, Dalida, Aspirina și Dorel au fost încă o dată protagoniștii unor situații neprevăzute, ce au generat un umor de care s-au bucurat milioane de români.

Episodul din această săptămână a fost lider de audiență și a înregistrat, în intervalul orar 20:31 – 22:24, un rating mediu de 10.1 puncte și 27.3% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 6.5 puncte de rating și 17.5% share. La nivel național, aproape 1.6 milioane de români au urmărit serialul fenomen, iar în minutul de aur, la ora 20:59, aproape 1.9 milioane de telespectatori urmăreau aventurile fierbințenilor.

Octavian Petrescu, Directorul Executiv Rodbun – una dintre cele mai mari companii românești din agricultură, a intrat aseară sub acoperire. Dornic să înțeleagă ce povești ascund angajații lui, șeful a renunțat complet la biroul confortabil și a muncit pentru câteva zile în prima linie alături de ei. Episodul Șef sub acoperire de joi seară a fost lider de audiență.

În intervalul orar 22:25 – 23:51, PRO TV a fost pe primul loc în topul audiențelor și a înregistrat 6.3 puncte de rating și 25.5% share, în rândul publicului Național 21-54, ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTNA 1 avea 3.9 puncte de rating și 15.6% cotă de piață.

Săptămâna viitoare, joi, de la 20:30, respectiv 22:30, cele două show-uri revin la PRO TV și, în avans, pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending