Las Fierbinti si Spitalul de dementa, lider de piata, la PRO TV

0
527
LAS FIERBINTI PRO TV

A devenit deja o traditie ca romanii sa-si petreaca serile de joi in compania actorilor din serialele “Las Fierbinti” si “Spitalul de dementa”. Cele doua productii de la Pro Tv au fost si aseara lideri incontesatbili de audienta la nivelul tuturor categoriilor de public, confirmandu-si inca o data statutul.

Aproape 2,5 milioane de telespectatori la nivelul tarii au fost aseara cu ochii pe Celentano (Adrian Vancica) sau Robi (Leonid Doni) in minutul de maxima audienta al serialului, 21.09, atunci cand Pro Tv inregistra pe publicul sau tinta un varf de audienta de 14,5 puncte de rating si 32,7 % cota de piata. “Las Fierbinti” a fost lider detasat de audienta joi seara, surclasand toate celelalte programe cu aventurile demne de tot rasul ale politistului Robi care s-a visat mai tare ca Rocky. 11.0 puncte de rating si 25.1 de procente din cota de piata a obtinut in medie Pro Tv pe publicul comercial din mediul urban cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in vreme ce Antena 1 s-a clasat pe pozitia secunda cu 6,6 puncte de rating si 15,2 % cota de piata. Raportul se pastreaza si la nivelul intregii populati a tarii, dar si pe publicul din mediul urban, cu Pro Tv lider cu o audienta medie de 9,2 puncte de rating si 18,6 % cota de piata, fata de Antena 1 care obtinea 5,2 puncte de rating si 10,5 % cota de piata.

Si “Spitalul de dementa” continua sa fie lider absolut de audienta pe intervalul sau orar, asa cum a facut-o inca de la primul episod. Aproape 2 milioane de romani au urmarit productia aseara in minutul de maxima audienta, 21.56, cand Pro Tv atingea pe publicul comercial un varf de 12,5 pucnte de rating si 28,4 procente din cota de piata. “Spitalul de dementa” a fost lider de audienta atat pe publicul comercial, cat si pe cel din mediul urban, dar si la nivelul intregii populatii a tarii, cu o audienta medie de publicul tinta Pro Tv de 8,9 puncte de rating si 20.2 % cota de piata, fata de Antena 1 care se clasa a doua cu 7,2 puncte de rating si 16,4 % cota de piata.

Comentează aici: