Lasa muzica sa-ti faca o toamna de vis! Cerbul de aur, a treia zi de festival - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Lasa muzica sa-ti faca o toamna de vis! Cerbul de aur, a treia zi de festival

Published

on

La Braşov, Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” este în plină desfăşurare. Pentru a treia seară, organizatorii au pregătit noi surprize. Spectacolul este deschis, ca de obicei, de o reprezentaţie extrordinară susţinută de trupa Sistem şi de Baletul Art Focus International.

Concursul de interpretare continuă cu ultimii 9 semifinalişti: Claudia Faniello – Malta, Emin Hasan – Azerbaidjan, Glen Vella – Malta, Laura – Finlanda, OriPiaf – Israel, Nadine – România, Orlin Pavlov – Bulgaria, Antonino – Italia, Pasha – Moldova.

Reprezentata Romaniei, Nadejda pe numele de scena Nadine a avut o evolutie excelenta pe scena festivalului. In debut ea a cantat melodia „Mai sculati, sculati”, piesa inspirata din folclorul romanesc. Cea de-a doua piesa interpretata de Nadejda in concursul international a fost „I’ll be over you” , melodie cu influiente jazz.

Nadine a stralucit in lumina reflectoarelor iar publicul a aplaudat-o minute-n sir !  Nadine este backing-vocal în trupa Loredanei Groza, Agurida. În 2003 a obţinut premiul I la concursul internaţional Slavianskii Bazar, organizat în Belarus, iar în 2007 a colaborat cu trupa Voltaj.[youtube=71Iq-USqfSY]

Maine seara va avea loc Finala Concursului International , unde vor evolua cei mai buni cantareti selectati de catre juriul de specialitate !

Duminica, 6 septembrie la Cerbul de Aur in seara „Superstar” vor concerta Loredana Groza, Steve Vai si Tiziano Ferro . Tot duminica seara vor fi decernate trofeele festivalului in cadrul Galei Laureatilor !

Seara se încheie cu un recital extraordinar al trupei Direcţia 5.

Festivalul International de Muzica Usoara ” Cerbul de Aur” Brasov 2009, este transmis in exclusivitate de Televiziunea Romana, in direct,  prin intermediul canalelor:  TVR 1 , TVR International , TVR HD si Balkanika TV.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending