Connect with us

A-Z NEWS

Lasa muzica sa-ti faca o toamna de vis! Cerbul de aur, a treia zi de festival

Published

on

Reclame

La Braşov, Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” este în plină desfăşurare. Pentru a treia seară, organizatorii au pregătit noi surprize. Spectacolul este deschis, ca de obicei, de o reprezentaţie extrordinară susţinută de trupa Sistem şi de Baletul Art Focus International.

Concursul de interpretare continuă cu ultimii 9 semifinalişti: Claudia Faniello – Malta, Emin Hasan – Azerbaidjan, Glen Vella – Malta, Laura – Finlanda, OriPiaf – Israel, Nadine – România, Orlin Pavlov – Bulgaria, Antonino – Italia, Pasha – Moldova.

Reprezentata Romaniei, Nadejda pe numele de scena Nadine a avut o evolutie excelenta pe scena festivalului. In debut ea a cantat melodia „Mai sculati, sculati”, piesa inspirata din folclorul romanesc. Cea de-a doua piesa interpretata de Nadejda in concursul international a fost „I’ll be over you” , melodie cu influiente jazz.

Nadine a stralucit in lumina reflectoarelor iar publicul a aplaudat-o minute-n sir !  Nadine este backing-vocal în trupa Loredanei Groza, Agurida. În 2003 a obţinut premiul I la concursul internaţional Slavianskii Bazar, organizat în Belarus, iar în 2007 a colaborat cu trupa Voltaj.[youtube=71Iq-USqfSY]

Maine seara va avea loc Finala Concursului International , unde vor evolua cei mai buni cantareti selectati de catre juriul de specialitate !

Duminica, 6 septembrie la Cerbul de Aur in seara „Superstar” vor concerta Loredana Groza, Steve Vai si Tiziano Ferro . Tot duminica seara vor fi decernate trofeele festivalului in cadrul Galei Laureatilor !

Seara se încheie cu un recital extraordinar al trupei Direcţia 5.

Festivalul International de Muzica Usoara ” Cerbul de Aur” Brasov 2009, este transmis in exclusivitate de Televiziunea Romana, in direct,  prin intermediul canalelor:  TVR 1 , TVR International , TVR HD si Balkanika TV.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending