Laura Codruţa Kövesi, declaraţii exclusive despre dosarul în care a fost condamnat Dan Voiculescu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Laura Codruţa Kövesi, declaraţii exclusive despre dosarul în care a fost condamnat Dan Voiculescu

Published

on

Emisiunea Dosarele DNA analizează, marţi, de la ora 20.30, cazurile în care au fost condamnaţi Adrian Năstase şi Dan Voiculescu.

În a doua ediţie a emisiunii Dosarele DNA de la Prima TV, Marius Saizu vă prezintă povestea completă a două dosare celebre, instrumentate de Direcţia Naţională Anticorupţie. Este vorba de Dosarul Trofeul Calităţii, în care a fost condamnat fostul Prim-Ministru al României, Adrian Năstase şi Dosarul ICA (Telepatia), în care a fost condamnat omul de afaceri şi fostul senator, Dan Voiculescu.

Laura Codruţa Kövesi, Procurorul-şef al DNA, a acordat un amplu interviu echipei Dosarele DNA. Ea a vorbit despre cum au reuşit procurorii să instrumenteze dosarul în care a fost condamnat Dan Voiculescu. Laura Kövesi a declarat că „aproape jumătate din prejudiciul de 60 de Milioane de Euro a fost recuperat, ceea ce este o premieră pentru justiţia din România”.

De asemenea, puteţi vedea declaraţiile celor doi procurori care l-au investigat pe Adrian Năstase. Mihaela Iorga Moraru, procurorul de caz în Dosarul Trofeul Calităţii, vorbeşte despre cum a fost inculpat şi, ulterior, condamnat Adrian Năstase, unul dintre cei mai influenţi oameni din România. Iar Marius Iacob, fostul Procuror Şef al Parchetului României, va prezenta cum a decurs ancheta în cazul tentativei eşuate de suicid a fostului Premier.

Saizu

„Marţi, 2 decembrie, de la ora 20.30, veţi vedea la Dosarele DNA mărturii inedite, chiar senzaţionale, în ciuda faptului că elementele din cele două dosare sunt cunoscute publicului, din mass-media.”, spune Marius Saizu, prezentatorul emisiunii.

Foto credit: Prima TV

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending