Laura Cosoi, prezentare delicioasă a cărții “Rămâi la masă?”

0
1193

Ieri a avut loc lansarea primei cărți de bucate a frumoasei Laura Cosoi. Evenimentul a avut loc într-un cadru intim, în care atmosfera plăcută din localul de lux era întreținută de notele pianului. Volumul “Rămâi la masă?” este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care Laura Cosoi le îndrăgeşte – feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet.

La eveniment au luat cuvântul, alături de Laura Cosoi, Iren Arsene, Director Curtea Veche Publishing, și Chef Cătălin Scărlătescu, iar prezentările au fost făcute de Camelia Șucu, gazda evenimentului. Printre vedetele care s-au bucurat alături de Laura pentru prima ei carte de bucate s-au numărat Adela Popescu, Iulia Vântur, Jojo, Elena Lasconi, Andreea Ibacka, Andreea Esca și Alexandre Eram, Amalia Enache, Jojo, Aylin Cadîr, Crina Semciuc, Ada Condeescu, Ileana Pescariu.

“Există momente în viaţă când timpul merită să se oprească în loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele”, a declarat Laura Cosoi,

Participanților le-au fost pregătite multe surprize delicioase, preparate după cartea de bucate a Laurei, printre care vită marinată pe pat de tăiței, salată verde cu brânză de capră dată prin miere și susan sau salata de vinete cu maioneză din avocado. La final, a fost servit un tort imens cu imaginea cărții, preparat după o rețetă inedită: tort de morcovi.

Invitații cu simțul aventurii au putut testa misterioasa “cameră a surprizelor”, unde, într-un întuneric deplin, le-au fost oferite preparate gustoase propuse în cartea “Rămâi la masă?”, pe care au fost provocațis ă le ghicească. Vedetele au ciocnit un pahar de prosecco în cinstea Laurei, iar seara a fost completată de muzica pianistului Cristi Duca.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii