Connect with us

A-Z NEWS

Laura Cosoi va face turul României la volanul maşinii sale (galerie foto)

Published

on

Reclame

Frumoasa Laura Cosoi, cea care a cucerit inimile telespectatorilor la Dansez pentru tine, are de gând să străbată la volanul maşinii sale, Citroen C3 Picasso cât mai mulţi kilometri din România. „Intenţionez să fac un mic tur al ţării cu maşinuţa mea.

Pornesc spre mare, apoi spre munte, la Braşov, unde sunt bunicii mei, după care plec spre Mediaş, Bazna şi Coşlariu. Aici mă voi întâlni cu mama mea, care se întoarce din vacanţă, şi închei excursia odată cu oprirea la Iaşi. Trebuie să recunosc că sunt la fel de entuziasmată ca un copil, nu am mai condus niciodată pe distanţe atât de lungi”, a mărturisit Laura.

Pentru Laura, care are permis de nu mai puţin de zece ani, condusul este sinonim cu relaxarea. „Îmi place foarte mult să fiu la volan, iar plimbarea cu mon Citroen, aşa cum îmi alint maşina, mă relaxează pur şi simplu”, a mai continuat vedeta.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending