Connect with us

A-Z NEWS

Laura Georgescu, chemată la DNA în urma unei plângeri depuse de Liliana Mincă

Published

on

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, şi ceilalţi membri ai CNA au fost chemaţi la Direcţia Naţională Anticorupţie, în urma unei plângeri depuse de deputatul PP-DD Liliana Mincă, au declarat, surse judiciare, scrie Mediafax.

Audierile ar urma să înceapă miercuri, când este aşteptată Laura Georgescu, iar joi şi vineri vor fi audiaţi alţi membri ai CNA, în calitate de martori.

Liliana Mincă, membru al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, a depus plângerea în această lună, după ce în presă au fost difuzate înregistrări audio în care şefa CNA foloseşte un limbaj licenţios şi face referire la anumite practici, pentru obţinerea de sponsorizări cu logistică în favoarea Consiliului.

Plângerea are ca obiect infracţiunile de luare de mită şi trafic de influenţă.

În plângere sunt menţionate şi fragmente din înregistrările cu Laura Georgescu, în care aceasta face referire la o posibilă sponsorizare sau donaţie a unor laptopuri pentru Consiliu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending