Laura Georgescu, gest disperat. Traian Băsescu despre şefa CNA: „Este un om de proastă calitate” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Laura Georgescu, gest disperat. Traian Băsescu despre şefa CNA: „Este un om de proastă calitate”

Published

on

Laura Georgescu ţine cu dinţii la funcţia sa, aşa că este în stare să apeleze la orice mijloace doar pentru a nu părăsi şefia CNA. Cel mai recent act prin care aceasta speră să-şi păstreze funcţia a fost să ajungă la preşedintele ţării, Traian Băsescu, care a refuzat orice întrevedere spunând despre Georgescu că „este un om de proastă calitate”.

Redăm mai jos declaraţiile făcute de şeful statului în cadrul unei emisiuni de la B1 TV:

„Când mi-am dat seama că este un om de proastă calitate? Când doamna Georgescu a lăsat să se înţeleagă că are susţinerea ambelor Palate. Eu recunosc că doamna Georgescu a încercat să ajungă la mine, dar n-am primit-o având în vedere calitatea umană proastă pe care știam că o are.”

Prin biroul de presă să a încercat să obţină o “legătură”, a arătat șeful statului, adăugând că Laura Georgescu a fost refuzată și i s-a spus că „dacă are ceva, să transmită în scris.”

Traian Băsescu consideră că Laura Georgescu ar trebui să plece din fruntea CNA, iar cel care ar trebui să-i solicite plecarea este premierul Victor Ponta.

“Doamna Georgescu trebuie să plece. Doamna Georgescu este numită la propunerea premierului (…) Nu cred că dacă eu aş cere unui om pe care l-am numit i-aş cere demisia el ar spune Nu, pentru că se decredibilizează.”, a mai spus președintele.

Traian Băsescu nu consideră că intervenţia premierului drept imixtiune în activitatea unei instituții independente. El a adăugat că plecarea lui Georgescu poate salva independenţa CNA, care, în prezent, este în pericol, devenind chiar o vulnerabilitate în rapoartele europene. 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending