Connect with us

A-Z NEWS

Laura Georgescu, gest disperat. Traian Băsescu despre şefa CNA: „Este un om de proastă calitate”

Published

on

Laura Georgescu ţine cu dinţii la funcţia sa, aşa că este în stare să apeleze la orice mijloace doar pentru a nu părăsi şefia CNA. Cel mai recent act prin care aceasta speră să-şi păstreze funcţia a fost să ajungă la preşedintele ţării, Traian Băsescu, care a refuzat orice întrevedere spunând despre Georgescu că „este un om de proastă calitate”.

Redăm mai jos declaraţiile făcute de şeful statului în cadrul unei emisiuni de la B1 TV:

„Când mi-am dat seama că este un om de proastă calitate? Când doamna Georgescu a lăsat să se înţeleagă că are susţinerea ambelor Palate. Eu recunosc că doamna Georgescu a încercat să ajungă la mine, dar n-am primit-o având în vedere calitatea umană proastă pe care știam că o are.”

Prin biroul de presă să a încercat să obţină o “legătură”, a arătat șeful statului, adăugând că Laura Georgescu a fost refuzată și i s-a spus că „dacă are ceva, să transmită în scris.”

Traian Băsescu consideră că Laura Georgescu ar trebui să plece din fruntea CNA, iar cel care ar trebui să-i solicite plecarea este premierul Victor Ponta.

“Doamna Georgescu trebuie să plece. Doamna Georgescu este numită la propunerea premierului (…) Nu cred că dacă eu aş cere unui om pe care l-am numit i-aş cere demisia el ar spune Nu, pentru că se decredibilizează.”, a mai spus președintele.

Traian Băsescu nu consideră că intervenţia premierului drept imixtiune în activitatea unei instituții independente. El a adăugat că plecarea lui Georgescu poate salva independenţa CNA, care, în prezent, este în pericol, devenind chiar o vulnerabilitate în rapoartele europene. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending