Connect with us

A-Z NEWS

Laura Georgescu, urmărită penal de DNA în dosarul intervenţiilor pentru licenţa Giga TV

Published

on

Preşedintele CNA Laura Georgescu este urmărită penal de DNA în dosarul intervenţiilor pentru licenţa Giga TV, ea fiind acuzată că a intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licenţei postului, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Preşedintele Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a venit, vineri dimineaţă, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru a i se aduce la cunoştinţă că s-a început urmărirea penală pe numele ei pentru fapte de abuz în serviciu.

Ea este acuzată că ar fi intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licenţei Giga TV. În acelaşi dosar, mai sunt urmăriţi penal şi deputatul PSD Viorel Hrebenciuc şi membrul CNA Narcisa Iorga, mai noteaza sursa citata.

Viorel Hrebenciuc este urmărit penal pentru că, susţin anchetatorii, s-a implicat spre a determina funcţionari din CNA pentru ca această instituţie să revină asupra deciziei de retragere a licenţei postului Giga TV – controlat de primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Iorga este urmărită penal de procurorii anticorupţie pentru că i-ar fi sugerat primarului din Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan, în ce mod se poate redobândi licenţa şi la cine să apeleze pentru asta, nominalizându-l pe deputatul Viorel Hrebenciuc.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending