Connect with us

Emisiuni

Laurenţiu Reghecampf la „Top Chef”: „Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam bucătar”

Redactia Radar de Media

Published

on

Anamaria Prodan a chemat echipa Top Chef pentru a-i face soţului ei o surpriză de ziua lui, pregătindu-i o masă de zile mari, surpriză ce va putea fi urmărită la „Top Chef” în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1. 

Când Reghe a ajuns acasă, mare i-a fost mirarea când a văzut că în casa lui sunt aproximativ o sută de persoane, printre care cei mai mari chefi din România, Chef Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu. Laurenţiu a rămas cu gura căscată când a văzut  ce se întâmpla la el acasă: „Mamiţi, ce ai făcut aici? Eşti nebună?”, a întrebat-o Reghe pe Anamaria.

După ce a servit masa, Laurenţiu a mărturisit că îi place foarte mult să gătească: „Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam bucătar”, motiv pentru care în timp ce concurenţii găteau, şi-a pus şorţul şi a făcut o vizită în bucătărie ca să vorbească cu concurenţii emisiunii.

După ce a declarat că familia ei este un mare fan al emisiunii „Top Chef”: „În America ne uitam înnebuniţi la show, este una dintre cele mai mari emisiuni ever”, Anamaria a mărturisit că este foarte mândră de surpriza făcută soţului ei: „Sunt eu cea mai tare? Am adus eu echipa „Top Chef” la mine acasă? I-am făcut eu surpriză soţului meu? I-am făcut”, povesteşte entuziasmată Anamaria Prodan.

Telespectatorii care vor urmări în această seară „Top Chef”, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea urmări reacţia lui Reghe în momentul în care a ajuns acasă şi a văzut surpriza pregătită de soţia sa, Anamaria Prodan.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending