Connect with us

Emisiuni

Laurette, atacata de pelicani in cea de-a treia editie “Serviti, va rog!”

Avatar

Published

on

Cea de-a treia editie a emisiunii “Serviti, va rog!”, difuzata de ProTV pe 14 si 15 august de la ora 20:30 nu va fi nici ea lipsita de peripetii. Trupa vedetelor formata din Laurette, Diana Dumitrescu, Jean de la Craiova si Catalin Morosanu i-a dat de furca lui Nea Marin, iar de aici sirul intamplarilor se va tine lant.

In incercarea de a avea grija de animalele de la circ, Laurette a trecut printr-o sperietura nemaipomenita. Vrand sa hraneasca pelicanii, ea nu a stiut ca pestele trebuie aruncat imediat pasarilor pentru ca altfel ele si-l iau singure. Pentru ca a ezitat, pelicanii au sarit spre mana ei sa-si ia hrana, moment in care frumoasa mulatra s-a panicat teribil. Nea Marin, care stia foarte bine mersul lucrurilor, a savurat momentul, fiind convins ca acest incident va fi pentru ea o invatatura de minte.

Acesta nu a fost insa singurul accident al mulatrei. Vrand sa scape de sarcinile lui Nea Marin, Laurette a plecat cu hidro-bicicleta pe mare, dar a cazut si era cat pe ce sa se inece.

Cea de-a treia editie a emisiunii “Serviti, va rog!” va fi ocazia perfecta pentru Diana Dumitrescu sa-si demonstreze cunostintele in scuba-diving. In timpul spectacolului de la circ, aceasta a jucat rolul sirenei, iar numarul din cupa imensa cu apa i-a iesit perfect!

De data aceasta, Nea Marin nu a scapat nici el prea usor! Satui de ordinele lui, vedetele i-au pregatit o “surpriza”! L-au convins sa se urce si el pe candelabrul pe care se fac acrobatiile in timpul show-ului, ca sa vada si el cum e. Odata convins, vedetele au ridicat candelabrul in tavan si l-au lasat pe Nea Marin acolo vreme de vreo 20 de minute. Cum s-a razbunat pe ei dupa aceasta isparava, telespectatorii vor vedea marti si miercuri de la ora 20:30, la ProTV.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending