Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Laurette s-a hotărât să vorbească deschis despre scandalul apărut în presă legat de posibila infidelitate a prietenului ei, într-un interviu acordat cascar.ro.

Mulatra a mărturisit că iubitul ei stă foarte mult la calculator, mai ales pe Facebook. Despre infidelitatea iubitului, Laurette a spus că l-a prins doar acum şi nu ştie dacă acesta a mai făcut această greşeală, dar dacă a făcut-o: “Foarte bine, îl felicit, eu nu am simţit!”, a completat aceasta.

Cu toate acestea, Laurette îşi laudă iubitul şi susţine în continuare că el este foarte cuminte. Fosta asistentă a Adrianei Bahmuţeanu este de părere că toţi bărbaţii înşală, inclusiv femeile, numai că ele sunt considere altfel.

Pe final, modelul a concluzionat: “Eu cu iubitul meu suntem o familie”, dar când a venit vorba de mariaj, aceasta a zis scurt şi la obiect: “E foarte greu să-ţi găseşti bărbatul potrivit în ziua de astăzi, mai ales să faci şi un copil.”

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending