Connect with us

A-Z NEWS

Laurie Anderson, invitata lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%

Published

on

Reclame

La ediţia din 12 decembrie, Cătălin Ştefănescu o prezintă la Garantat 100% pe Laurie Anderson, primul şi singurul artist invitat în rezidenţă la NASA, o personalitate complexă, care a performat cu succes în numeroase domenii ale artei.

Discuţia se poartă în jurul rezidenţei sale ca artist la NASA, dar şi în jurul altor subiecte, precum poezia, felul în care se mai pot spune astăzi poveşti sau cum pot supravieţui două staruri mondiale, două caractere tari – Laurie Anderson şi soţul său, chitaristul și vocalistul Loo Reed – în aceeaşi familie.

Momentele muzicale ale emisiunii de la TVR 1 sunt asigurate de cvartetul Cantabile (muzică clasică), formaţia Jais (muzică tânără), iar acompaniamentul la pian îi aparţine lui Puiu Pascu.

Emisiunea Garantat 100% este realizată de Silvia Ghiaţă şi Cătălin Ştefănescu şi aduce telespectatorilor TVR 1, în fiecare duminică, o ora de relaxare activă prin întâlnirea cu personalităţi din lumea teatrului, filmului, muzicii, culturii în general. Cătălin Ştefănescu este, de 11 ani, gazda a emisiunii Garantat 100% de la TVR 1.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending