Connect with us

EVENTS

Laverne Cox va prezenta emisiunea Live from E! 2021 People’s Choice Awards

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

Actriță nominalizată la Premiile Emmy, style star, producător câștigător al unui Premiu Emmy, care militează pentru egalitatea în drepturi, Laverne Cox va conduce transmisiunea de pe covorul roșu Live from E! 2021 People’s Choice Awards. Laverne Cox va prelua rolul de gazdă pentru toate evenimentele de pe covorul roșu începând din 2022. 

Laverne Cox va discuta cu câștigătorii și nominalizații și va oferi publicului o experiență plină de spontaneitate alături de celebritățile prezente la această gală, care sărbătorește toate formele de divertisment prin acordarea de premii celor votați integral de public. 

Advertisement

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards oferă publicului o acoperire masivă, pe multiple platforme, în mediul digital, mobil și pe rețelele de socializare. Live from E!: 2021 People’s Choice Awards este transmisă în direct în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie de la ora 2:00 a.m la E! din Barker Hangar în Santa Monica, CA.   

Gala People’s Choice Awards 2021 este difuzată în direct în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie de la ora 4:00 am și în reluare, în data de 8 decembrie, de la ora 22:00, cu actorul Kenan Thompson ca și prezentator. 

Advertisement

The People’s Choice Awards și Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards sunt programe produse de Den of Thieves cu producătorii executivi Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending