vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniLavinia Adam s-a întors la Jurnalul matinal, difuzat de TVR INFO şi...

  Lavinia Adam s-a întors la Jurnalul matinal, difuzat de TVR INFO şi TVRi

  După aproape un an în care şi-a consacrat întreaga atenţie bebeluşul său, Lavinia Adam s-a întors alături de Radu Tudor, la pupitrul Jurnalului matinal de la TVR 1. Jurnalul matinal al TVR 1 și-a mărit spaţiul de emisie la două ore, de la 7.00 la 9.00, fiind transmis simultan şi de TVR INFO şi de TVR Internaţional, de luni până vineri.

   
  „Revin la pupitrul ştirilor matinale după o pauză de aproape un an în care i-am dedicat tot timpul băieţelului meu, Gruia. Mă bucur să regăsesc aceeaşi echipă şi, mai ales, pe cel care îmi va fi alături în direct şi de care mă leagă multe momente frumoase, Radu Tudor. De altfel, zilele trecute am făcut repetiţii în studio şi niciunul dintre noi nu a simţit că a trecut atâta timp de la ultimul jurnal prezentat împreună.”, a declarat Lavinia.

  Jurnalul matinal aduce telespectatorilor, ca şi până acum, informaţii privind cele mai importante evenimente petrecute în timpul nopţii, oferindu-le, totodată, şi o agendă a zilei care începe. O noutate a Jurnalului matinal este rubrica „Revista presei”, pe care cei doi prezentatori o fac în fiecare dimineaţă.

  Tudor Călin Zarojanu aduce argumente pentru lectură, la rubrica „De ce aş citi”, Sabrina Manoliu anunţă previziunile meteorologilor, Marina Neagu vine cu primele ştiri din sport, iar Albertina Ionescu ne pune la curent, vinerea, cu ultimele tendinţe de „Life & Style”. După ora 9.00, Radu Tudor continuă cu ştiri din toate regiunile ţării, la ”Tur de orizont”, la TVR INFO.

  Laura Anton - Redactor

  laura.anton@radardemedia.ro

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente