Le-au purtat noroc! Matinalii de la Radio 21 au susținut echipa de fotbal Damila Măciuca în meciul cu Dinamo 2! (galeria foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Le-au purtat noroc! Matinalii de la Radio 21 au susținut echipa de fotbal Damila Măciuca în meciul cu Dinamo 2! (galeria foto)

Published

on

Manuel D. Dinculescu, realizatorul emisiunii matinale de la Radio 21, alături de DJ Andi şi Anca Maco, a mers în Ştefan cel Mare împreună cu colegii de matinal, pentru a face galerie echipei preferate, Damila Maciuca, în meciul amical pe care aceasta l-a susţinut cu Dinamo 2, sâmbătă, 25 februarie.

Aşa cum era de aşteptat, Damila, echipă care joacă în seria C4 a ligii a treia, nu şi-a dezamăgit cei mai înfocaţi suporteri, câştigând meciul cu 2-1 prin golurile marcate de B. Geantă şi Jianu.

Dacă la început au intrat pe teren şi s-au încălzit alături de jucători, schimbând pase şi trăgând câteva şuturi la poartă, matinalii de la Radio 21 s-au retras în tribune după ce au făcut fotografii cu jucătorii Damilei.

Atmosfera de la meci a fost însă incendiară: Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco au strigat pe toată perioada celor 90 de minute regulamentare de joc: “Avem echipă, avem valoare, avem Măciuca cea mai tare!”, iar la final, echipa a venit să-şi salute galeria în semn de mulţumire.

Şi pentru că o asemenea victorie nu putea rămâne nesărbătorită, matinalii de la Radio 21 le-au făcut cadou jucătorilor un imn nou-nouţ, pe care aceştia l-au ascultat în premieră în autocarul echipei.

“Am fost plăcut surprinşi de prezenţa matinalilor de la Radio 21 la meciul nostru amical. Îi invităm să ne susţină la toate meciurile din campionat pentru că astăzi ne-au purtat noroc. În ceea ce priveşte imnul pe care ni l-au compus, le mulţumim foarte mult. Sună bine şi promitem să-l ascultăm înainte de fiecare meci”, a spus Bogdan Medrea, director sportiv al echipei Damila Măciuca.

“O echipă valoroasă merită să aibă nişte suporteri înfocaţi aşa cum suntem noi. Şi merită un imn pe măsură, mai ales că este una dintre favoritele în lupta pentru promovarea din seria C4, a ligii a treia. Vom fi alături de Damila şi când va juca în Champions League”, a declarat zâmbind, Manuel D. Dinculescu.

Imnul echipei de fotbal Damila Măciuca se poate asculta accesând link-ul de mai jos:
http://www.trilulilu.ro/video-muzica/imnul-echipei-damila-maciuca-by-radio-21

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending