“Lead the Change” cu Jim Bagnola, in Cluj-Napoca - 9 aprilie 2013 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

“Lead the Change” cu Jim Bagnola, in Cluj-Napoca – 9 aprilie 2013

Published

on

Trainerul Serviciilor Secrete Americane ne arata cum sa supravietuim actualelor schimbari sociale si economice.

Cunoscutul trainer international, Jim Bagnola, va sustine pe 9 aprilie, in Cluj-Napoca, un eveniment de tip open destinat managerilor si antreprenorilor locali, menit sa le dezvaluie secretele unei abordari eficace a schimbarilor care ameninta societatea si business-ul romanesc. Evenimentul va avea loc la Transylvania College, incepand cu ora 9.30.

Jim Bagnola le va demonstra participantilor cum sa inteleaga schimbarile si cum sa se adapteze la ele astfel incat amenintarile sa se transforme in avantaje. Cei prezenti vor invata sa isi foloseasca abilitati precum flexibilitatea, adaptabilitatea si rezistenta pentru a anticipa schimbarea si pentru a o folosi in obtinerea progresului.

Printre punctele principale ale discutiei:

  • Ce ne face sa ne iesim din minti cand intervine o schimbare, ce ne face sa ne revenim.

  • Cum sa ne transformam din victime de circumstanta in arhitecti ai schimbarii.

  • Ce este managementul mintii.

  • Relatia dintre schimbarea individuala si schimbarea organizationala.

La eveniment vor participa si cunoscuti oameni de afaceri clujeni care le vor impartasi celor prezenti secrete pentru obtinerea succesului, verificate prin propria experienta.

Despre Jim Bagnola

Cu o experienta de peste 25 de ani, Jim este speaker international si executive coach pentru lideri ai multor companii din Fortune 500 dar si pentru institutii precum NATO, NASA, US Secret Service, US Departartment of State sau Fortele Aeriene Americane.

A detinut functii de Vice Presedinte in diverse corporatii, a fost Director Financiar Adjunct de Ajutoare la Universitatea din Akron si Director al Conferintelor la Universitatea de Vest din Illinois.

Advertisement

Jim Bagnola este CSP (Certified speaker professional). Aceasta distinctie acordata de Asociatia Nationala a Speakerilor, a fost oferita pana in prezent, doar unui numar de aproximativ 600 de oratori profesionisti din intreaga lume, ceea ce il include in topul speakerilor din America de Nord. Jim a fost inclus in “Top 30 lideri  profesionisti din lume” in perioada 2006 – 2010 de catre Leadership Gurus Internationalsi a primit titlul de Doctor Honoris Causa acordat de catre USAMV Bucuresti.

Jim Bagnola este presedinte al The Leadership Group Internationalsi membru invitat al Western Management Development Center din Denver. El este presedintele consiliului de adviseri ai LEADERS Romania si aloca o mare parte din timpul sau pentru AIESEC, o organizatie internationala a studentilor fondata in Rotterdam. Este, de asemenea, membru al Consiliului de Administratie al Olive Branch Foundation din Ohio.

Jim pretuieste toate oportunitatile de a influenta in mod semnificativ si de a interactiona cu organizatii din domeniile public si privat, printre care: Shell Oil Company, Kroger Company, Hotelurile Marriott, Siemens, Motorola, Scotiabank (Canada), McEearney Alstons Ltd. (Trinidad), PT ISPAT (Indonezia), Hella, Ecolab, Castle & Cooke (Hawai) si Universitatea din Texas.

Detalii si modalitati de inscriere gasiti pe site-ul: www.jimbagnola.ro sau contactati-ne la adresa office@hpdi.ro Tel: 0371 187 059

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WodycdU9qU8[/youtube]

agenda

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending