Connect with us

Emisiuni

Leana s-a intors! Urmareste-o diseara, in exclusivitate, la Kanal D

Redactia Radar de Media

Published

on

Foto credit: Kanal D

Astazi, de la ora 21:30, in primul episod din Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, ii regasim pe Leana si Costel tineri, in chiar ziua in care si-au cazut cu tronc reciproc. Leana il cucereste pe Costel cu insistenta si ochelarii de intelectuala, Costel ii ia mintile Leanei cu aerul glacial, basca pe ochi, spray-ul Napoca si „mirosul de beteu”.

Hai ca te vad ca esti instarit, cu salopeta asta ….lucrezi pe la cooperativa, nu se poate…. Permiteti-mi sa ma numesc Elena… ”, se introduce Leana cu patos.

De fapt, Costel a cucerit-o pe Leana cu mirosul de <beteu> si cu bataia. Cotoharla se anunta cotoharla inca de pe atunci!”, spune Mugur Mihaescu despre personajul sau.

Tot in episodul de astazi, Leana va avea revelatii dupa revelatii, dupa ce Costel construieste in casa taraneasca o toaleta cu dichis, ca la oras.

 Nu ratati in aceasta seara, de la ora 21:30, premiera noului sezon Vacanta Mare – ”Leana s-a intors”! Aventurile halucinante ale familiei Partag continua sa ne faca sa radem in hohote in aceasta toamna, in fiecare sambata seara, la Kanal D!   

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending