Leasing pentru camioane – un lucru foarte avantajos!

0
44

Cauti un leasing camioane convenabil? Camiaone.scania.ro ofera o gama de camioane convenabile ce pot fi achizitionate printr-un program de leasing operational.

Leasingul Operational inseamna eficienta financiara si mobilitatea crescuta. Eficienta financiara provine din predictibilitatea care vine odata cu Leasingul Operational cand  beneficiati de un sistem de rate fixe, in cadrul unui contract de leasing fara avans. Acest lucru va permite sa gestionati cu usurinta resursele, cheltuielile neprevazute si investitiile companiei. In cazul leasingului se percepe avans si toate cheltuielile de intretinere ale masinii, impreuna cu timpul dedicat acestora, va revin dvs. in totalitate.

Mobilitatea crescuta se datoreaza faptului ca firma de Leasing Operational este responsabila ca dvs. sa aveti unul sau mai multe automobile la dispozitie pe toata durata contractului. Acest lucru poate presupune o masina de schimb in cazul in care autoturismul este imobilizat, executarea tuturor operatiunilor necesare pentru remobilizarea lui (programare la service, gestionarea actelor, preluare si predare), asistenta la drum. In cadrul leasingului, managementul flotei este responsabilitatea voastra.

Dintr-un anumit punct de vedere, aceasta este o modalitate excelenta de a achizitiona un camion sau chiar mai multe, pentru a incepe o afacere in transporturi. De asemenea, tot pe site-ul camioane.scania.ro, clientii au ocazia de a vizualiza mai multe modele de camioane sau remorci pe care sa le poate cumpara direct de la dealer.

Un cap tractor reprezinta o investitie foarte avantajoasa, deoarece va rula foarte multi kilometri, iar ce ofera camioane.scania.ro este intodeuna calitate de prima mana. In ziau de astazi afacerea cu camioane este foarte avantajoasa, deoarece comertul este mai abundent ca niciodata. Camiaone.scania.ro ofera sansa oricarei case de transport sa isi mareasca flota cu o achizitie prin programul de leasing. Niciodata nu a fost mai usor sa aveti propriul camion. Camioane.scania.ro  ofera preturi avantajoase, acte rezolvate intr-o singura zi si un dealer de incredere!

 

 

Comentarii