Legătura dintre Vlad și Ivana devine tot mai strânsă, în noul episod VLAD! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Legătura dintre Vlad și Ivana devine tot mai strânsă, în noul episod VLAD!

Published

on

           Noul sezon VLAD a venit cu multă acțiune și cu personaje noi, dar și cu o nouă idilă. Vlad se apropie de Ivana pentru a afla mai multe despre soțul ei, Marcel Drăgoi, un politician puternic și implicat în afaceri suspecte. Însă treptat, relația dintre cei doi evoluează și aceștia devin tot mai apropiați.

 

Ivana îi povestește despre relația cu soțul ei abuziv, iar Vlad îi mărturisește că prima sa iubire i-a frânt inima. „Ai văzut vreodată pe cineva mai jalnic decât mine ? Da, pe mine. Cine e femeia care ți-a făcut sufletul țăndări ? Prima mea iubire.” Luni aflăm mai multe despre povestea Ivanei, care trăiește într-o relație abuzivă atât din punct de vedere verbal, cât și fizic și își îneacă amarul în băutură.

De asemenea, vom vedea cât de multe lucruri îi dezvăluie Vlad despre el și îl vedem pe Tudor Chirilă într-un rol complet diferit față de personalitatea lui: „Marcel Drăgoi e un personaj împotriva firii mele.” Tot în episodul de luni, vedem că Eliza este forțată să ia o decizie: oare se va alătura lui Iordache ? „Ce vreți mai exact de la mine ? Un DA, după care dezvolt. Nu păreți genul de om care să accepte un NU cu ușurință.” Tensiunea atinge cote maxime luni seară, pentru că vom afla ce decizie ia Eliza și ce tabără va alege.

În această toamnă, în serialul VLAD – Fața întunecată a răzbunării !, vedem noi personaje care vor influența cursul acțiunii, dar și noi alianțe sau idile care vor duce povestea răzbunării în locuri neașteptate. Urmăriți VLAD, în fiecare luni, de la ora 20:30, la PRO TV!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending