Legenda continuă: Prinţesa Ja-Myung, la ora de coreeană, pe TVR 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Legenda continuă: Prinţesa Ja-Myung, la ora de coreeană, pe TVR 1

Published

on

După ce vom afla deznodământul poveştii Pictorului de la curte, urmează ca Prinţesa Ja-Myung să-şi scrie legenda la TVR 1, de luni până vineri, la ora de coreeană. Astfel, din 13 decembrie, de la 18:10, descoperim un alt serial istoric sud-coreean de excepţie. Lansat în anul 2009 în ţara de origine, pe parcursul celor 39 de episoade regizate de Lee Myung-woo, îi vom vedea pe talentaţii actori Jung Ryeo-won, Park Min-young şi Jung Kyung-ho în rolurile principale.

Inspirată dintr-o legendă populară, seria Prinţesa Ja Myung spune povestea a două surori vitrege care au marcat existenţa Regatului Nangnang, în urmă cu aproape 2000 de ani. Prinţesele Ja-Myung şi Ra Hee s-au născut în aceeaşi zi, au acelaşi tată, dar mame diferite. În acele vremuri, un oracol avertizează că una dintre ele va deveni salvatorul naţiunii, iar cealaltă o va distruge. Pentru a evita această întâmplare cumplită, se hotărăşte eliminarea celor două prinţese. Dar, folosindu-se de influenţa ei, Wang Ja Shir, cea de-a doua soţie a regelui Nangnang-ului, reuşeşte să o salveze pe fiica ei, Ra Hee şi încearcă să scape doar de Ja-Myung. Micuţa prinţesă este salvată însă în mod miraculos, fiind găsită şi crescută de o trupă de circ din provincia Shandong.

Advertisement

Peste ani, descoperindu-şi adevărata identitate, Ja-Myung se întoarce în Nangnang, provocând conflicte cu privire la dreptul ei la tron. Pentru a-i salva din nou viaţa, mama ei o numeşte pe Ja-Myung preoteasa templului. Ja-Myung inventează sistemul Ja Myung Gogak, o tobă mistică ce anunţa momentul în care duşmanii invadau ţara. Ea conduce şi transformă trupele Nangnang într-o armată invincibilă.

Numai că şi de această dată, destinul face ca atât Ja-Myung, cât şi Ra Hee să se îndrăgostească de acelaşi bărbat, prinţul Hodong, care însă se foloseşte de ele pentru a obţine mai multă putere în regat. Influenţată de el, prinţesa Ra Hee distruge sistemul de avertizare Ja Myung Gogak. Confruntarea dintre cele două surori şi prinţul manipulator va sfârşi în mod dramatic, simţul datoriei faţă de ţară dovedindu-se mai puternic chiar şi decât iubirea. Descoperiţi întreaga poveste a Prinţesei Ja-Myung de luni până vineri, de la ora 18:10, la TVR 1.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending