Leii au făcut spectacol aseară și au investit o jumătate de milion de euro în tinerii antreprenori. Show-ul Imperiul Leilor, lider de audiență! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

Leii au făcut spectacol aseară și au investit o jumătate de milion de euro în tinerii antreprenori. Show-ul Imperiul Leilor, lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Miercuri seară, leii au avut parte de un adevărat spectacol în Imperiul Leilor. Antreprenori din toate colțurile lumii au venit în fața investitorilor cu dorința de a primi finanțarea vieții lor. Show-ul a fost lider de audiență.

 

În intervalul orar 20:28 – 22:25, emisiunea Imperiul Leilor a înregistrat 7.9 puncte de rating și 20.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ANTENA 1 avea 6.9 puncte de rating și 17.6% cotă de piață. În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul și-a menținut poziția de lider și a înregistrat 7.8 puncte de audiență și 24.4% cotă de piață, în timp ce ANYENA 1 avea 6 puncte de rating și 18.7% share.

Carla Waltner a fost prima concurentă care a convins un leu să investească în afacerea ei cu activități sportive și de relaxare pentru companiile cu mulți angajați. Mohammad Murad a fost singurul investitor care a găsit potențial în propunerea ei și a acceptat să-i ofere o finanțare de 50.000 de euro în schimbul a 30% din business.

Două tinere cu business-uri similare s-au duelat aseară, una singură a mers mai departe. Raluca Olaru produce produse cosmetice naturale după rețete vechie, iar aseară, Dan Șucu i-a finanțat visul de a dezvolta acest business. Cei doi vor fi parteneri în urma investiției de 80.000 de euro pentru 20% din acțiuni.

 

Dorin Gapo i-a ademenit pe lei cu o cafea bine făcută și un business cu potențial: un lanț de cafenele. Entuziasmul lui și pasiunea de a le face dimineața mai bună clienților l-au făcut pe Mohammad Murad să investească 200.000 de euro în schimbul a 50% din afacere.

Mihaela și Ioan Galben au fost ultimii concurenți din ediția aceasta care au primit finanțare. Cei doi au venit cu o băutură tradițională: pălinca. Pentru afacerea lor cu tradiție, cei doi au plecat din Imperiul Leilor cu o finanțare de la Dragoș Petrescu de 200.000 de euro pentru 40% din afacere.

 

Advertisement

Porțile Imperiului se vor redeschide săptămâna viitoare, în ultima ediție din acest sezon. Miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending