Leii au investit aseară 750.000 de euro în ideile antreprenorilor. Show-ul, lider de audiență - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Leii au investit aseară 750.000 de euro în ideile antreprenorilor. Show-ul, lider de audiență

Miercuri, PRO TV s-a clasat pe primul loc în topul audiențelor în intervalul orar 20:28 – 22:28, înregistrând 9.3 puncte de rating și 21.9% cotă de piață, pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce ANTENA 1 avea 7.7 puncte de rating și 18.1% share.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Leii au redeschis aseară porțile Imperiului și au fost gata să atace sau să se lase îmblânziți în vânătoarea pentru idei vizionare. Câțiva dintre antreprenori au plecat acasă așa cum au venit, însă unii dintre ei au reușit să primească finanțarea dorită. Ediția Imperiul Leilor a fost lider de audiență.

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

Miercuri, PRO TV s-a clasat pe primul loc în topul audiențelor în intervalul orar 20:28 – 22:28, înregistrând 9.3 puncte de rating și 21.9% cotă de piață, pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce ANTENA 1 avea 7.7 puncte de rating și 18.1% share. În ceea ce privește segmentul comercial, show-ul Imperiul Leilor și-a menținut prima poziție cu 8.4 puncte de rating și 22.9% cotă de piață în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce ANTENA 1 avea 6.8 puncte de audiență și 18.6% share.

Cei cinci lei, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu, au cunoscut aseară povestea belgianului Antoine Dusenne, care a venit în fața lor cu o casă modulară. Propunerea lui i-a atras atenția lui Dan Șucu și a acceptat să investească 250.000 de euro pentru 30% din companie. Delia Vasiliu și Flavian Dumitrescu sunt doi antreprenori din Brașov care construiesc bazine de plutire. Chiar dacă Mohammad Murad a luptat până-n ultimul moment să câștige business-ul, cei doi au mers mai departe cu Bogdan Micu și au primit o investiție de 200.000 de euro în schimbul a 29% din acțiuni. Bogdan Hidan le-a propus investitorilor să construiască locuri de cazare în Munții Apuseni, într-o zonă în care el are deja dezvoltat un business cu sporturi extreme. Leul Mohammad Murad a acceptat propunerea lui, cu o singură condiție, procentul să fie decis în funcție de cum trage cu arcul la țintă. În urma jocului, cei doi au bătut palma pentru o investiție de 300.000 de euro în schimbul a 40%.

 

Povestea lui Tudor Dîrvăreanu, un tânăr care în urmă cu zece ani a suferit un accident de mașină și a rămas paralizat, l-a emoționat pe Dan Șucu. Tudor și tatăl lui au venit în Imperiu pentru a cere o investiție într-un complex sportiv pentru persoanele cu dizabilități, pe care-l construiește lângă București. Dan Șucu i-a oferit o donație de 100.000 de euro, fără niciun fel de pretenție.

 

O nouă ediție Imperiul Leilor miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.-

Advertisement

Imperiul Leilor – Investește în tine!

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending