Lemonade with Georgia lansează o piesă fresh, de vară: “Ia-mă cu tine”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Lemonade with Georgia lansează o piesă fresh, de vară: “Ia-mă cu tine”!

Published

on

Georgiana, solista proiectului, a cântat de-a lungul timpului alături de Hi-q și trupa Life on Mars, și a legat colaborări cu diverse proiecte și artiști, printre care și trupa Bere Gratis. Marius Dobre, producătorul și chitaristul proiectului, este unul dintre fondatorii cunoscutei trupe Bere Gratis, fost membru K-risma, și colaborator al mai multor proiecte cu artiști precum Gabriel Huiban, Julia Jianu și Phelipe.

Parte a proiectului Lemonade with Georgia este și George Claudiu, percuționist talentat.

Piesa “Ia-mă cu tine” este o poveste de dragoste liberă, fără început și sfârșit. Este o iubire arsă de soare, acompaniată de cel mai frumos drum spre mare. Ideea cântecului a venit în așteptarea verii, la o șuetă cu bere rece, limonadă și multă gheață. Versurile sunt scrise de Andi Banică și Georgiana Moraru, iar producția poartă semnătura lui Marius Dobre (Virus Music).

„Prietenia cu Marius a început acum mai bine de 10 ani. În toată această perioadă fiecare dintre noi a fost ancorat în alte proiecte și, deși am fi vrut să lucrăm împreună, nu ne-a permis timpul. Lucrurile s-au schimbat în urmă cu un an, când i-am făcut o vizită în studio și i-am propus un proiect care să ne ofere fericire înainte de toate.

E vorba de bucuria aia care te umple atunci când creezi sau interpretezi o piesă pe sufletul tău. Am fost pe aceeași lungime de undă, așa că ne-am pus pe lucru. L-am cooptat apoi în proiectul nostru și pe George, care ne-a adus ritmul și un plus de energie. Formula a devenit completă și sperăm să vă placă ce a ieșit.” Georgiana Moraru

 

Georgiana Moraru are 32 de ani, este din Galați, însă și-a găsit o a doua casă în București, oraș în care s-a mutat încă de la începutul studenției. Solista proiectului Lemonade with Georgia a fost mereu pasionată de muzică, având prima trupă la doar 12 ani. De atunci, lucrurile au evoluat, așa cum este și firesc.

A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Facultatea de Muzică, iar apoi a studiat în Compania de Artiști sub îndrumarea doamnei Profesor Dana Dorian. Între timp, a cântat alături de Hi-q și trupa Life on Mars, și a legat colaborări cu diverse proiecte și artiști, printre care și trupa Bere Gratis.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending