Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Diseara, de la 22.30, la “Povestiri de noapte”, Lenuta Nutu, sotia fostului patron al “Universitatii Craiova”, Dinel Staicu sare in apararea sotului sau si povesteste o aventura demna de un film politist.

Dupa ce Dinel Staicu a fost condamnat de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la 7 ani inchisoare in dosarul fraudarii Bancii Internationale a Religiilor, ziarele au consemnat o veste soc. Acesta si-a schimbat numele din Staicu in Nutu si a devenit de negasit. Omul de afaceri a fost dat in urmarire generala si retinut, saptamina trecuta, de politistii maghiari, asteptindu-se ca el sa fie adus in tara cit de curind.

De aici isi incepe sotia Lenuta povestea pentru “Povestiri de noapte”. “Ilegal este ce mi s-a intamplat mie cand am plecat dupa sotul meu. In momentul in care am aflat ca a fost retinut am plecat cu cumnatul meu, Staicu Marian. In vama, cand am ajuns la Cenad, nu ni s-a dat voie sa trecem vama. De ce? Nu stiu nici eu pentru ca nu mi s-a comunicat nimic. Ni s-a spus doar ca avem interdictie de a parasi tara.”, spune Lenuta Nutu.

In incercarea ei de a fi alaturi de sotul sau, doamna Nutu spune ca a trecut prin experiente rupte parca din thriller-ele hollywoodiene cu filtre, perchezitii, filaje si proceduri avocatesti.

Diseara, de la 22.30, ACASA, femeia vorbeste despre lupta ei in incercarea de a-l ajuta pe omul pe care-l iubeste si nu se fereste sa acuze autoritatile romane ca nu i-au fost de nici un folos.

O poveste plina de suspans care are un singur personaj principal, Dinel Staicu, un milionar excentric, pasionat de fotbal si nostalgic cu privire la fostul regim comunist, dar si despre Dinel Staicu, omul de afaceri condamnat la 7 ani de inchisoare. Nu lipseste din peisaj acelasi Dinel, de aceasta data Nutu, considerat fugar, urmarit prin Europa, arestat in Ungaria.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending