Connect with us

CNA

Leo de la Strehaia, în premieră într-o şedinţă CNA pe marginea scandalului de la Wowbiz. El a recunoscut că are un contract cu Kanal D!

Published

on

Foto Credit: Mediafax
 

Cântăreţul de manele Leo de la Strehaia a fost prezent, joi, în premieră, în faţa membrilor Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), cărora le-a cerut scuze pentru limbajul şi reacţiile pe care le-au avut membrii familiei sale, fosta soţie şi iubitele lui în emisiunea “WOWBiz” de la Kanal D, informeaza agentia de presa Mediafax

CNA a primit până în prezent peste 200 de reclamaţii în privinţa emisiunii “WOWBiz” care a fost difuzată în perioada martie – iulie şi în care au fost prezentate relaţiile amoroase ale lui Leo de la Strehaia.

În acest context, Leo de la Strehaia a venit, joi, pentru prima dată într-o şedinţă a Consiliului, fiind însoţit de Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii “WOWBiz”.

Leo le-a explicat membrilor CNA că s-a însurat la 13 ani, conform tradiţiei familiei sale, iar acum încearcă să îşi refacă viaţă, alături de alte femei, cu care familia lui nu este de acord.

“Pentru că eu sunt ţigan şi am fost însurat de la 13 ani. Când am crescut mai mare, am încercat să-mi refac viaţa. Familia mea nu a înţeles asta. Când am împlinit 18 ani, am încercat să-mi găsesc familia care mi-o doresc eu“, a spus Leo

Monica Gubernat, membru CNA, a remarcat faptul că politica editorială aparţine 100% televiziunii care difuzează această emisiune, precizând însă că aceasta trebuie să respecte legislaţia audiovizualului. “Contează cum o faceţi. Dumneavoastră aţi făcut-o la limită”, a spus Monica Gubernat.

Ea l-a întrebat pe Leo dacă are contract cu Kanal D pentru prezentarea vieţii sale la “WOWBiz”, cântăreţul precizând că o perioadă nu a avut contract, însă ulterior a trebuit să facă un contract, pentru a-i întreţine pe membrii familiei sale care apar la rândul lor în această emisiune. “Au venit foarte mulţi din familie aici şi trebuia să-i întreţin cumva aici la Bucureşti”, a explicat Leo.

La rândul său, Mădălin Ionescu, prezentatorul “WOWBiz”, a spus că, în general, în emisiunile dedicate vieţii lui Leo de la Strehaia limbajul a fost stăpânit. Totodată, Mădălin Ionescu a spus că a reuşit să intervină şi atunci când femeile din viaţa lui Leo s-au certat în platoul emisiunii. “Nu s-a întâmplat nicio leziune”, a spus acesta, precizând că au fost prezenţi şi bodyguarzi în emisiuni, pentru a atenua conflictele atunci când au apărut. 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Postul de televiziune Realitatea TV, emisia suspendata!

Published

on

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis suspendarea temporară a emisiei Realitatea TV. Potrivit informaţiilor postului, sancţiunea vine pe fondul modului în care a fost reflectat mitingul Diasporei din 10 august, care s-a soldat cu violenţe, anunta ziarul Adevarul

Realitatea TV şi-a anunţat telespectatorii că joi, 17 ianuarie, timp de 10 minute, în intervalul 19.00-19.10, emisia va fi suspendată, potrivit unei decizii a CNA, pe care postul de ştiri o consideră abuzivă.    „Abuz al Consiliului Naţional al Audivizualului la adresa Realitatea TV. În urmă cu puţin timp, postul nostru de televiziune a fost sancţionat de CNA pentru că a informat. V-a adus informaţii despre mitingul diasporei din 10 august şi despre intervenţia dură a jandarmerie. Realitatea TV a fost monitorizată strict. Pentru modul în care v-am dezvăluit tot ceea ce s-a întâmplat în Piaţa Victoriei, CNA a hotărât să ne suspende emisia“, se specifică în anunţul publicat pe site-ul televiziunii.

Citeste mai mult: adev.ro/pldn9v

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

CNA organizează cea de-a 9-a reuniune BRAF la București în perioada 3 – 5 octombrie 2018

Published

on

 

În perioada 3-5 octombrie 2018 se desfășoară la Bucureşti cea de a 9-a Reuniune BRAF (Forumul Autorităţilor de Reglementare din domeniul Audiovizual din ţările din jurul Mării Negre), eveniment în cadrul căruia va fi semnat un protocol de colaborare între Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) din România și Consiliul Suprem de Radio şi Televiziune (RTÜK) din Turcia, scopul fiind acela de a îmbunătăţi cooperarea dintre autorităţile de reglementare din Bazinul Mării Negre şi de a consolida schimbul de experienţă şi bune practici, pentru îndeplinirea optimă a competenţelor celor două autorităţi de reglementare.

Statele membre BRAF sunt reprezentate la acest eveniment de Preşedinţii şi Vicepreşedinţii Autorităţilor de Reglementare în domeniul audiovizual din Albania, Armenia, Azerbaijan, Grecia, Republica Moldova, Turcia, Serbia şi Ucraina.

Totodata, a confirmat prezenţa, în calitate de invitat special, Excelenţa Sa, Domnul Michael Christides, Secretar General al Organizaţiei pentru Cooperare Economică la Marea Neagră (OCEMN). La semnarea protocolului, sunt așteptați Excelența sa, Ambasadorul Turciei în România, Domnul Osman Koray Ertaș, membri ai Comisiilor de Cultură din Parlamentul României, reprezentanți ai Ministerului Culturii și Identității Naționale și ai Ministerului de Externe.

Menționăm că platforma BRAF a fost inființată în anul 2008, cu scopul de a îmbunătăți colaborarea între Autorităţile de Reglementare în domeniul audiovizual din statele membre OCEMN, de a consolida accesul universal la informare şi de a dezvolta un mediu audiovizual independent, imparțial şi responsabil în ţările OCEMN. Obiectivul comun al statelor semnatare a vizat difuzarea unui conţinut radio/tv prin care să se asigure protecţia demnităţii umane şi a dreptului la propria imagine, protecţia minorilor, libertatea de exprimare, dialogul intercultural şi  pluralismul de opinii.

Secretariatul Permanent BRAF a fost stabilit la Ankara, în Turcia, sub auspiciile Consiliului Suprem de Radio şi Televiziune (RTÜK). Organul executiv a fost conceput ca o troică, aşa cum practică şi Uniunea Europeană şi constă din preşedintele actual, predecesorul şi succesorul acestuia. Potrivit Cartei BRAF, fiecare stat membru preia Preşedinţia şi găzduieşte reuniunea anuală, prin rotaţie.  În cadrul ultimei reuniunii de la Belgrad, din perioada 30-31 octombrie 2017, Secretariatul permanent a predat Preşedinţia BRAF României, acest fapt însemnând, potrivit statutului forumului, găzduirea celei de a 9-a reuniuni la Bucureşti.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

CNA a avizat iesirea din “must carry” a posturilor tv ale Trustului INTACT

Published

on

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului a avizat solicitarea Antena TV Group SA şi Antena 3 SA de a renunţa la regimul “must carry”, aplicat pânã la aceastã datã posturilor de televiziune  ale Antena TV Group SA (Antena1, Antena Stars, Happy Channel, ZuTv) si  respectiv Antena 3.

http://www.cna.ro/IMG/pdf/Lista_statiilor_TV_modif_01-07-2018.pdf

“Considerãm cã  – inclusiv prin contribuţia semnificativã a Trustului INTACT – piaţa de distribuţie a programelor de televiziune a ajuns la maturitatea şi stabilitatea necesare pentru a pune colaborarea noastrã cu societãţile de cablu pe principii comerciale sãnãtoase şi echitabile. Deşi, pânã în prezent nu am beneficiat de venituri importante din drepturile de retransmisie, iî ultimii 25 de ani am investit constant şi semnificativ în calitatea conţinutului, dar şi a imaginii canalelor noastre tv“, a declarat Cristian Ionescu Director Teritoriu Antena TV Group SA.

“Mã bucur cã am ajuns într-o etapã fireascã în evoluţia pieţei media din România şi a Antena Group. Vom investi în continuare în producţii de calitate, tehnologie şi mai ales în oameni. Aceştia sunt pilonii pe care ne vom baza creşterea în viitor” a declarat George Ureche, CEO Antena TV Group SA.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending