sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSLeo de la Strehaia, îndrăgostit de o femeie măritată: “E prințesa mea...

  Leo de la Strehaia, îndrăgostit de o femeie măritată: “E prințesa mea și stiu că și ea mă iubește”. Vezi despre cine este vorba

  Face ce face și se îndrăgostește din nou! Leo de la Strehaia a pus ochii de această dată pe un fotomodel.

  Leo de la Strehaia vrea cu tot dinadinsul să fie cel mai mare cuceritor din showbizz-ul românesc. De data aceasta, Prințul Țiganilor a pus ochii pe Roxana Marinescu, însă ceea ce nu știe Leo este că aceasta este căsătorită.

  Zilele trecute, mai în glumă mai în serios, Leo i-a declarat iubirea lui, Roxanei. Totul a pornit de la o poza de pe Facebook, cu Roxana Marinescu și Adrian Cristea.

  “Sunt gelos, de-aia mă iau de tine, că doar știi că te iubesc mult. Am fluturași în stomac când mă gândesc la tine! Am fost trist azi că nu ți-ai făcut timp să vorbești cu mine! Dar nu e important ce simt doar eu! Iubirea e în 2. Acum, când am cunoscut-o pe Roxana, frumoasa, cea mai specială, cum să nu o iubesc? E inima mea, sufletul meu, prințesa mea, tot ce înseamnă maxim în iubire e pentru Rox. Adina M, Mary, Andreea sunteți niște femei deosebite, dar Rox a mea e specială pentru mine. Nu vă imaginați ce simt petru ea și știu că și ea este îndrăgostită de mine.”, a scris Leo de la Strehaia.

  “Mă enervezi, dar știi foarte bine că și eu țin la tine, nebunule. Nu are rost să ne punem pe tapet sentimentele, aici pe Facebook. Sau parcă nu ai ști ce simt eu vis a vis de asta, dar de ce să știe toți?”, a întrebat Roxana.

  DoMnișoara Adina M. cunoscută ca personajul cărții “Micuța Portugheză” a lui Adrian Cristea a părut afectată de discuția celor doi și l-a apostrofat pe Leo. “Niciuna dintre fetele astea nu e ca mine, Leo. Eu sunt portugheză, eu am sânge de războinic în mine. Nu ți-ar plăcea ceva diferit? Ceva exotic?”, l-a întrebat Adina M.

  Leo s-a sustras din conversație spunând că îi este somn, așa că nu a răspuns “avansurilor” DoMnișoarei M.

  Gloria Antonescu - Reporter special

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Gloria Antonescu - Reporter special
  Gloria Antonescu - Reporter specialhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente