Connect with us

ALL MEDIA

Leonard Doroftei: „A fost o onoare să trăiesc experienţa ‘O dată-n viaţă!’” (galerie foto)

Published

on

 

Leonard Doroftei, legendă pe ringul de box, a acceptat invitaţia Iulianei Tudor şi astfel, vineri, 22 octombrie, a intrat în ringul de la „O dată-n viaţă”. A fost meciul serii, pe care pugilistul român l-a trăit la intensitate maximă, pentru că, aşa cum el însuşi a mărturisit, „este emoţionant să lupţi îmbrăcat în portul tradiţional al ţării tale, pentru a salva pe cineva aflat în nevoie”. Cea care l-a convins să renunţe la mănuşile de box şi să îmbrace portul tradiţional moroşenesc a fost Iuliana Tudor, care a „arbitrat” cea de-a doua emisiune a acestui sezon.

În Studioul 1 al Televiziunii Române au fost prezente şi de această dată personalităţi care fac performanţă în diferite domenii de activitate ale vieţii publice din România. Alături de Leonard Doroftei, Carmen Rădulescu şi Silviu Biriş au acceptat să trăiască, o dată-n viaţă, experienţa cântecului şi a jocului popular, gestul lor venind în sprijinul unor cazuri sociale care au nevoie disperată de ajutor financiar.

Vedetele populare care au păşit pragul editiei din această săptămână a emisiunii „O dată-n viaţă” au fost Matilda Pascal Cojocăriţa, Gheorghe Turda şi Petrică Mâţu Stoian. „Popularii” şi-au făcut intrarea în faţa telespectatorilor printr-o scenetă care a transpus audienţa în universul lui Caragiale.

Rând pe rând, platoul de la „O dată-n viaţă” a fost când scenă pentru desfăşurarea unei hore moldoveneşti, când prilej pentru ca Doroftei să cânte „Aşa beu oamenii buni” sau pentru ca Silviu Biriş să adoarmă un bebeluş pe care echipa emisiunii i l-a adus drept cea mai grea probă a serii.

Dar platoul a devenit şi un atelier de olărit, improvizat, unde Carmen Rădulescu s-a străduit să modeleze în lut, urmând astfel tradiţia unui vechi meşteşug românesc. Tocmai aceste momente care aduc în prim-plan tradiţii autentice fac ca emisiunea „O dată-n viaţă” să fie singura pe acest segment, al promovării valorilor naţionale într-o formă accesibilă publicului modern.

La finalul show-ului care, şi în această săptămână a fost printre primele alegeri ale telespectatorilor din România, Leonard Doroftei a mărturisit „a fost o onoare să trăiesc experienţa «O dată-n viaţă»”. De fapt, aceasta a fost concluzia unanimă a celor invitaţi în platou.

Iuliana Tudor: „L-am făcut KO pe Leonard Doroftei!”

Iuliana Tudor continuă să lanseze telespectatorilor invitaţia de a rămâne alături de emisiunea pe care o găzduieşte la Televiziunea Naţională. În finalul show-ului din 22 octombrie, vedeta TVR a declarat că „am trăit alături de invitaţii mei încă o seară specială, dedicată folclorului românesc. S-au descurcat remarcabil, mai ales că probele alese în această ediţie au fost destul de dificile. Dacă Silviu Biriş şi Carmen Rădulescu au avut aplombul pe care-l au oamenii obisnuiţi cu scena, Leonard Doroftei a adus în platoul nostru spontaneitatea care l-a făcut atât de îndrăgit de telespectatori. L-am pus să cânte, să joace, l-am scos complet din poza socială pe care o avea în faţa telespectatorilor. Şi, în final, noi, echipa de la «O dată-n viaţă» l-am făcut KO! Ne-a declarat că ar reveni în emisiune oricând, cu drag”.

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending